“God pizza”
Anmeldelse av Vinoteket

Vinoteket
Prisklasse: kr 1 884 - kr 3 768
Anmeldt 10. september 2020 via mobile enheter

Fresht lokale, hyggelig atmosfære. Mange forskjellige pizzaer å velge i. Alle rundt bordet var fornøyde:)

Dato for besøk: september 2020
3  Takk, RikkeAPM

Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Svært fin opplevelse! Vi gikk for tasting-menyen med vinpakke og var knallfornøyde. Betjeningen var også særdeles hyggelige! Det eneste jeg savnet var muligens noen flere røde viner.

1  Takk, EddyB918
Anmeldt 30. mai 2020 via mobile enheter

God surdeigspizza og veldig bra utvalg av viner på glass 👌🏼👌🏼👌🏼servitørene er imøtekommende og kunnskapsrike 🙌🏼

Dato for besøk: mai 2020
2  Takk, sandi_kovacs
Anmeldt 4. februar 2020

Annerledes pizza og god vin i en flott kombinasjon presentert av dyktige kelnere. Må prøves. God atmosfære. Eneste negative er at det er litt høyt lydnivå.

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, Zoyasaus
Anmeldt 9. januar 2020 via mobile enheter

Vi var 5 stk og alle gikk for tasting menyen ! Utrolig flink servitør, nydelige pizzaer , akkurat passe porsjoner og alle hadde vi en veldig god og deilig matopplevelse . Vinlisten her er i tillegg helt nydelig , og vår servitør traff på alt ! Anbefales

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, Bardouini

Reisende som så på Vinoteket, så også på

Har du vært i Vinoteket? Del dine erfaringer!