“Hyggelig sted, maten var ikke helt i min smak..”
Anmeldelse av Vinoteket

Vinoteket
Vurdert som nr. 461 av 2 069 Restauranter i Oslo
Prisklasse: kr 1 838 - kr 3 676
Anmeldt 20. april 2024

I utgangspunktet et fint konsept hva gjelder maten her, hvor man kan bestille en tasting menu med 8 ulike pizzaer. Pizzaene har en skikkelig god bunn, i tillegg var det god service, og et trivelig lokale, så jeg er nær ved å gi 4 stjerner. Grunnen til at det ender opp med tre er at pizzaene smaksmessig likner for lite på en tradisjonell pizza til at jeg klarte å ble veldig begeistret. Kalde toppinger (f.eks. krabbe) oppå den nystekte surdeigsbunnen blir liksom ikke riktig verken for krabba eller bunnen. Der hvor pizzaene kom med varm topping var ikke denne stekt med pizzaen, men lagt oppå bunnen etter steking. Jeg ville nok heller valgt et indisk måltid med passende tilbehør en en liten smak av butterchicken på en pizzabunn...
Det var på ingen måte vondt, men det passet bare ikke sammen etter min vurdering.
De skal ha pluss for svært rikholdig vinmeny, inkludert gode viner i glass.

Dato for besøk: april 2024
    • Atmosfære
Takk, anmagrittd

Anmeldt 30. september 2023 via mobile enheter

På en plass som kaller seg Vinotek burde kunnskap om vin blant personalet vært bedre. Ba om anbefaling og servitøren pekte på første vinen i en lang vinliste. Kom tilbake med en åpnet flaske, den bør åpnes ved bordet. Så hva vi egentlig drakk vet ikke vi.
Maten var så der. Potet på pizza er godt, men bør ikke smake som hermetiske poteter og være i store klumper isteden for tynne skiver
Surdeigsbakst er godt, men ble for mye «brød» til pizza.
Vi ble mett, men kommer ikke tilbake

Dato for besøk: september 2023
Takk, Cruiser40553443232
Anmeldt 23. september 2023 via mobile enheter

Bestilte en «tasting-meny». Noe var bedre enn det andre. Vi bestilte også en fransk rødvin til 900,-. Alt i alt så var det verdt turen. Noe dyrt i forhold til hva man betaler for. Det var 625,- (om jeg husker rett) for tasting meny per pers. Syntes dette er noe stivt. Det burde vært noe mer mat da pizza bitene er veldig små. Vinen var ok, men koster 1/4 på Vinmonopolet. Men, det er vel vanlig prisforskjell i Norge. Vi spiste og drakk for to. Jeg skulle ønske man fikk litt mer for pengene. Pizzaen var god, men ikke sensasjonell. Godt utvalg av viner til en stiv pris.

Dato for besøk: september 2023
Takk, sanderskipp
Anmeldt 19. mars 2023 via mobile enheter

Hyggelige servitører og veldig god pizza! Anbefaler tastingmenyen. Grunnen for at det ikke ble full pott, var fordi vi syns at det var litt for mye deig i skorpen. Men alt i alt var det veldig bra, og kan virkelig anbefale stedet.

Dato for besøk: mars 2023
Takk, Natalie S
Anmeldt 15. februar 2023

Vi ble fortalt den ene dårlige nyheten etter den andre:
nei, ingen klassisk menyer var tilgjengelig
nei, vi måtte bestille sharing-meny hvis vi var flere enn 6 ved bordet
nei, kokken måtte gå tidlig hjem
nei, vi har SÅ mye å gjøre i kveld (halvfull restaurant)
nei, de vinene er utsolgt
nei, vi har ingen småretter å tilby mens dere venter ekstra lenge på pizzaene

Dato for besøk: februar 2023
Takk, LarsM647

Reisende som så på Vinoteket, så også på

Har du vært i Vinoteket? Del dine erfaringer!