“Matkunst på høyeste nivå👍👍👍”
Anmeldelse av Restaurant Rest - STENGT

Restaurant Rest
Prisklasse: kr 1 750 - kr 1 750
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 13. april 2024 via mobile enheter

Dette var stas👍👍. En utrolig reise gjennom et kulinarisk univers vi ikke visste at fantes i Oslo😎😎. Fra vi ble vist til vårt bord og til vi gikk hjemover 4 timer og 18 retter senere så stod matopplevelsene i kø, den en retten lekrere og mer velsmakende enn den andre. Vinpakken lot oss nyte av 8 forskjellige viner, hvorav de fleste ikke selges på polet. Helt enestående - en av mitt livs aller største matopplevelser. Fine lokal, meget hyggelig betjening, alle rettene nøye presentert av kokkene. Anbefales på det høyeste👍👍👍.

Dato for besøk: april 2024
Takk, Road00428086537

Anmeldt 30. januar 2024

Hva leter jeg etter spør Tripadvisor? Jeg leter etter en opplevelse, noe som er mer enn 'bare' fantastisk mat. Og gjett hva jeg fant? En av de mest minnerike og fantastiske opplevelsene knyttet til det kulinariske jeg noensinne har opplevd. Jeg har besøkt dyre, rimelige, spesielle, 3 og 1-stjerner Michellin, ordinære og unike restauranter over hele verden - og besøket på Rest er definitivt en av mine topp tre opplevelser. Kanskje nr 1. Hvorfor? Hele besøket handlet om maten, ikke noe utenom fancy. Alle rettene vi fikk servert er rett og slett fantastiske - utseende så vel som smak. Og det ekstra ekstraordninære er presentasjonen av hver enkelt rett og hver enkelt vin. Hver rett ble en opplevelse i seg selv, en historie og en smaksopplevelse i særklasse. Presentert av unge, entisiastiske mennesker med en utrolig kunnskap og entusiasme for sitt fag og sine produkter.
"Rest" er ikke et måltid. "Rest" er en opplevelse. En særegen fantastisk opplevelse. Mye penger, ja. Men verdt hver en krone. Jeg gleder meg til neste besøk!

Dato for besøk: januar 2024
    • Atmosfære
Takk, tore702
Anmeldt 24. desember 2023 via mobile enheter

Unik opplevelse der personale setter deg i fokus sammen med maten. Maten har høy høy standar , selvom matvarene er det ikke hvem som helst vil ha

Dato for besøk: november 2023
Takk, 523oveh
Anmeldt 12. oktober 2023 via mobile enheter

Fantastisk 20 retters meny med et bærekraftig konsept som ble servert med stort engasjement og givende informasjon rundt maten. Vår sommelier var svært kunnskapsrik og matchede nydelige biodynamiske viner til maten. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, 69anettem
Anmeldt 12. mai 2023 via mobile enheter

Mat av ypperste klasse. Både lokalet, opplevelsen og den endeløse rekker av retter er både innbydende og velsmakende. Oslo beste restaurant?

Dato for besøk: mai 2023
Takk, JensSmithWergeland