Jeg ble dessverre svært skuffet over mitt besøk her i oktober. Jeg hadde bestilt bord, men ventet allikevel i døren hele 45 minutter etter gjentatt purring. Det var ingen steder å sette seg eller henge fra seg og siden det var kaldt ute, stod man altså enten ute eller i døråpningen og frøs. Med andre ord en dårlig start. Lokalet var veldig tiltalende med lys dekor og mye naturelementer. Siden lokalet var fullt var det ganske høylytt og musikken var for høy for min smak, da en samtale med det egne bordet eller med betjeningen ble vanskelig. Både drikke og maten lot lenge vente på seg, i tillegg til at deler av den ble glemt. Vi bestilte totalt 3 forskjellige retter. Det skal også poengteres at det eneste alternativet uten svin var vegetar varianten. Suppene var veldig appellerende tilberedt og presentasjonen var veldig tiltalende, men til tross for tålmodighet og velvillighet til å like dette stedet, strakk ikke smakene og prisen for denne til. Ingen ved bordet spiste opp maten sin. Særlig egget som var lagt in i kaffe og sojasaus, smakte super salt og bittert. Dessverre var dette for våres gane en komplett bom, til tross for at vi jevnlig spiser ramen i ulike restauranter.