Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utmerket mat”

Lille Sumo avd. Rådhusplassen
Vurdert som nr. 711 av 1 552 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 6 - USD 52
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 4. august 2021 via mobile enheter

Vi spiste sushi og kylling/grønn karri. Utrolig god smak på alt og ferske råvarer. Hyggelig betjening og rolig atmosfære. Anbefales

Dato for besøk: august 2021
Takk, RenateRR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (11)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 11 anmeldelser

Anmeldt 11. juli 2020

Kom for å spise med en venninne, spurte hva miso suppen inneholdt og om den var vegetar. Det kunne han tydeligvis ikke svare på, spurte flere ganger fikk bare stille respons. Kommer aldri til å anbefale dette stedet!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Benedicte L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. mai 2020

En av de beste tempura makiene jeg har smakt! God wonton suppe, og stekt ris ble også godt mottatt her. Hyggelig betjening og fin pris. Har spist lunsj her de to siste gangene jeg har vært i byen, veldig fornøyd

Dato for besøk: mars 2020
Takk, em129926
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. september 2019 via mobile enheter

Her kan du trygt gå å spise sushi. Delikat og god smak. Betjeningen er hyggelige og service innstilte.
Restauranten ligger sentralt i Oslo sentrum.
Gode priser og vin har de også.

Dato for besøk: september 2019
Takk, 966kari_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. august 2019

Rask service og god mat. Vi satt utenfor med utsikt til rådhuset. Været hjalp til for å få en fin opplevelse.

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, Per G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Lille Sumo avd. Rådhusplassen, så også på

 

Har du vært i Lille Sumo avd. Rådhusplassen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.