Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“12/10!! super opplevelse”
Anmeldelse av Sumo Storo

Sumo Storo
Vurdert som nr. 240 av 1 556 Restauranter i Oslo
Beskrivelse: Sumo er et lekent og folkelig asian fusion konsept med fokus på kvalitet og detaljer. På Sumo vil du alltid finne akkurat den samme menyen med et bredt utvalget av sushi og varmmat, med den samme gode smaken, uavhengig av hvilke Sumo du besøker.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Sumo er et lekent og folkelig asian fusion konsept med fokus på kvalitet og detaljer. På Sumo vil du alltid finne akkurat den samme menyen med et bredt utvalget av sushi og varmmat, med den samme gode smaken, uavhengig av hvilke Sumo du besøker.
Anmeldt 13. august 2021 via mobile enheter

Jeg var på middag med noen venninner og vi har aldri hatt en så bra opplevelse på en resturant før! Vi ble utrolig godt tatt i mot av de ansatte og maten var utrolig god! Kommer virkelig tilbake hit.

Dato for besøk: august 2021
Takk, 888theas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (104)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 104 anmeldelser

Anmeldt 10. juli 2021 via mobile enheter

Vi var en familie på fire som spiste sushi, pølser på barnemeny, stekt ris og hamburger. Ingen ble mett og regningen kom på over 1000 kr. Ikke særlig serviceinnstilt personale men fint lokale og fine og rene toaletter. Maten var god. Stekt ris litt sterk og ellers smakløs.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Sherpa58915918925
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juni 2021

Bestilte takeaway, levert av Foodora. Bilder sier mer enn tusen ord.
Forrett: 2x vårruller, disse holdt noenlunde mål og var nok det beste med hele måltidet.
Sticky Pork: smakte som oppvarmet tre dager gammel juleribbe uten salt og pepper. Terningkast 1.
Pad Thai: En boks bestående av 90% nudler og 3 scampi, litt kylling, men klarte ikke finne noen biter med mør indrefilet. Terningkast 1.
Med tilbehør kostet herligheten neste 1000,00. Kjøpt Thai Pad fra gatekjøkkenvogn til 100-lappen som smakte nydelig og inneholdt det de lovet.

Jeg må bare si at dette var utrolig skuffende.
Kan tenkes at du får god mat på restauranten, men styr unna takeaway.

Dato for besøk: juni 2021
    • Verdi
    • Mat
Takk, 264kjetila
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. mai 2021 via mobile enheter

Dette er den beste restauranten jeg har vært på på mange år.

Dette er Oslos desidert beste restaurant og kjede!

Håper de aldri fjerner Orange Chicken fra menyen. Har vørt på utkikk etter denne retten i mange år. Endelig har den kommet til Oslo, og for en rett det er. Min nye favoritt der!

‘Alt’ annet smaker digg også. I alle fall de 7-8 rettene jeg har smakt inntil Orange Chicken kom på menyen.

Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: mai 2021
Takk, TheStigh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. februar 2021 via mobile enheter

Supergod mat og fantastisk service. Maten ble litt forsinket og vi ble vartet opp med ekstra forret og veldig hyggelige ansatte. Vår favoritt

Dato for besøk: februar 2021
Takk, steffenHE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Sumo Storo, så også på

 

Har du vært i Sumo Storo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.