“Fantastisk mat”
Anmeldelse av Sumo Restaurant Storo

Sumo Restaurant Storo
Vurdert som nr. 406 av 2 070 Restauranter i Oslo
Beskrivelse: Sumo er et lekent og folkelig asian fusion konsept med fokus på kvalitet og detaljer. På Sumo vil du alltid finne akkurat den samme menyen med et bredt utvalget av sushi og varmmat, med den samme gode smaken, uavhengig av hvilke Sumo du besøker.
Anmeldt 5. mars 2024

Fantastisk mat kort og godt. Bestilte familie kombo til 3 personer Masse mat. Helt ok pris, 899 for maten for 3 personer. Anbefales. Service var upåklagelig

Dato for besøk: mars 2024
    • Atmosfære
Takk, Hans-Richard B

Anmeldt 17. februar 2024 via mobile enheter

Hyggelig atmosfære og service, men alt for dyrt i forhold til hva man fikk. Tilsvarende retter har vi funnet til halve prisen de fleste andre steder, så vi blir nok ikke til å besøke Sumo igjen.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, O8530COchristinar
Anmeldt 4. februar 2024

Har vært på Sumo på Storo noen ganger tidligere. Ene gangen spiste jeg en pokébowl som må være en av mine topp 5 måltider noensinne. Neste gang jeg spiste den var den helt forskjellig og langt fra like god. Denne fredagen var jeg der med min datter. Vi spiste sushi begge to, en barne-sushi til henne som så veldig fin ut og en "voksen" en til meg, jeg husker ikke hvilket menyvalg det var. Sushien var god, men ikke like god som den jeg får på den lokale KINA-restauranten faktisk. Den var full av det som kjentes som knuste nøtter og altfor mye majones slik at smaken av selve sushibiten var helt borte. Dette er et relativt dyrt sted så jeg hadde forventet meg mere.

Servicen var fryktelig dårlig. Vi fikk bare maten slengt på bordet uten et ord. Ingen soyasaus og ikke noe bestikk (altså ungen spiser med gaffel, jeg med pinner). Dette måtte jeg tusle tilbake i gangen og hente selv. Ingen kom for å høre hvordan maten smakte eller for å høre om vi feks trengte noe mer å drikke. Ingen kom for å spørre om vi ville ha dessert. Ingen kom da vi følte det var på tide å betale regningen. Så vi gikk selv til kassa ved inngangen og betalte. Der ville de ha tips. Det fikk de ikke.

Veldig skuffet da dette er et sted hvor jeg har hatt bra opplevelser tidligere.

Dato for besøk: februar 2024
    • Atmosfære
Takk, Morten B
Anmeldt 28. januar 2024

Bestilt sushi for 1300 kroner via app. Fikk bekreftelse på bestilling. Når jeg skulle hente sushi viste det seg at bestillingen ikke gikk gjennom ( fikk bekreftelse og pengene ble trukket fra konto).
Fikk info av host ( med den største selfølgelighet) om at: Sorry, det skjer hele tiden…..
Etter mye om og men og privat teksting til manager fikk jeg beskjed om at pengene kommer på konto ila 5 dager….
Ikke noe snakk om beklagelse, forsøk på reparasjon, kompensasjon eller ydmik holdning til kunden.
Så slurvete konsept, overpriset med tanke på hvordan logistikken og kundebehandling funker.
Så, pass på deres penger, ta screenshot og sikre bestilling hvis dere absolutt MÅ bestille mat på Sumo….og ha Peppers i reserve….

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Ljubica G
Anmeldt 23. september 2023

Veldig skuffet over maten på dette dyre stedet.
Bestilte 8 biter Maki tempura til 189 kr.
Da jeg fikk maten var sushi kald og tørr ris.
Det er den dårligste sushi jeg har spist noengang.

Dato for besøk: september 2023
1  Takk, Passenger57267784490

Reisende som så på Sumo Restaurant Storo, så også på

Har du vært i Sumo Restaurant Storo? Del dine erfaringer!