Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
5,0 av 5 boblerRenslighet
4,0 av 5 boblerService
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Park Inn
HanneO200, Front Office ManagerPark Inn by Radisson Oslo, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 22. jan. 2019
Kjære MaryP4268. Dette var en veldig hyggelig og trivelig tilbakemelding angående ditt nylige opphold hos oss. Vi jobber aktivt med å få alle våre gjester til å føle seg velkomne og ivaretatt under oppholdet og det er veldig hyggelig å se at vi har lykkes i ditt tilfelle. Vi er svært stolte over den sentrale beliggenheten, og det er et stort pluss at den også finnes i rolige omgivelser, skjermet fra trafikkstøy. Vi er glade for å lese at du var fornøyd med service til de ansatte, det skal jeg sørge for å formidle videre til teamet. Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom vi kan være til ytterligere hjelp. Håper vi får anledning til å ønske dere velkommen i nærmeste framtid. Mvh Hanne Olsen, Front Office Manager.
kr 3 293
    kr 1 441
0.9 km fra Park Inn by Radisson Oslo
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 26. desember 2018 via mobile enheter

Koselig hotell. Kort vei til togstasjon. Gode rom. God seng. Renhold bra. Solid god frokost. Hyggelig betjening. Kommer tilbake. Grei overnatting pris med frokost i oslo. Sentralt i oslo hvis du vil gå rundt å se. Anbefales.

Reisetype: Reiste alene
2  Takk, 542pieterv
MayHelenM1, Manager på Park Inn by Radisson Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. desember 2018

Hei 542pieterv,

Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive om din opplevelse hos oss. Det er gledelig å lese at du hadde et flott opphold hos oss.
Det er selvrfølgelig ekstra gledelig å lese at teamet på hotellet var vennlige og serviceinnstilte.
Det er fantastisk for de å få vite at det harde arbeidet de legger ned hver dag gir resultater, så det skal jeg sørge for å formidle videre.

Håper jeg kan få gleden av å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen,
MayHelèn Midtrud
Service Manager

Anmeldt 25. desember 2018

For å være ærlig så hadde vi noe betenkeligheter med Radisson Inn etter dårlig opplevelse i Manchester. Desto bedre er det å bli gledelig overrasket. helt strålende rom og god service. det som trekker ned er hotellbaren, som faktisk var skremmende dårlig. Men det er nok av barer i nærheten, så det klarte vi oss utmerket uten. Og, dette hotellet er nær alt man trenger for et skikkelig hyggelig opphold i Oslo,

• Reisetype: Reiste som et par
Takk, torel708

Hei torel708,

For en flott og hyggelig tilbakemelding på ditt nylige opphold hos oss. Vi er henrykte over at din tidligere opplevelse ikke hindret deg i å prøve oss igjen. I tillegg gleder det oss at din opplevelse og ditt opphold var vellykket.

Vi er et hotell med en heldig beliggenhet og gode utgangspunkter, men vi ser stadig etter flere forbedringmuligheter og vi takker for din ærlige bedømmelse og kommentar.

Velkommen tilbake skal du være.
Riktig godt nytt år.

Mvh,

MayHelèn Midtrud
Service Manager

Anmeldt 24. desember 2018

• Reisetype: Reiste med familie
    • Rom
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Park Inn
MayHelenM1, Manager på Park Inn by Radisson Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. desember 2018

Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Hotellet serverer ikke bacon og stekt egg...en god frokost blir til irritasjon. Meny i variasjon sier betjeningen med ett unskylende smil. Ellers er hotellet bra og har basseng. Bra standar på rommene.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Takk, 908sverrer
HanneO200, Front Office Manager på Park Inn by Radisson Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2018

Kjære Sverre. Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive om din opplevelse hos oss på Park Inn by Radisson Oslo. Vi er helt avhengig av våre gjesters kommentarer på vårt produkt og service for å kunne forbedre oss. Jeg beklager for at frokosttilbudet ikke stod til dine forventninger. Vi serverer dessverre ikke stekt egg og bacon, men vi har ovnsbakt egg med skinke som et annet alternativ til våre gjester. Jeg forstår selvfølgelig at opplevelsen ikke blir den samme, og jeg skal ta dine tilbakemeldinger til etteretning sammen med teamet. Håper alikevel at du hadde et fint opphold hos oss og jeg håper jeg kan få gleden av å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning. Med vennlig hilsen Hanne Olsen, Front Office Manager.

Anmeldt 6. september 2018

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Rom
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Park Inn
Hanne O, Front Office Manager på Park Inn by Radisson Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2018