Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 112
Vis tilbud
Booking.com
USD 112
Vis tilbud
Trip.com
USD 133
USD 109
Vis tilbud
FindHotelUSD 112
PricelineUSD 112
HurbUSD 133
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 369)
Filtrer anmeldelser
1 369 resultater
Vurdering fra reisende
381
691
218
41
38
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
381
691
218
41
38
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3439 av 1 369 anmeldelser
Anmeldt 26. desember 2018 via mobile enheter

Koselig hotell. Kort vei til togstasjon. Gode rom. God seng. Renhold bra. Solid god frokost. Hyggelig betjening. Kommer tilbake. Grei overnatting pris med frokost i oslo. Sentralt i oslo hvis du vil gå rundt å se. Anbefales.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste alene
2  Takk, 542pieterv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MayHelenM1, Manager på Park Inn by Radisson Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. desember 2018

Hei 542pieterv,

Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive om din opplevelse hos oss. Det er gledelig å lese at du hadde et flott opphold hos oss.
Det er selvrfølgelig ekstra gledelig å lese at teamet på hotellet var vennlige og serviceinnstilte.
Det er fantastisk for de å få vite at det harde arbeidet de legger ned hver dag gir resultater, så det skal jeg sørge for å formidle videre.

Håper jeg kan få gleden av å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen,
MayHelèn Midtrud
Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. desember 2018

For å være ærlig så hadde vi noe betenkeligheter med Radisson Inn etter dårlig opplevelse i Manchester. Desto bedre er det å bli gledelig overrasket. helt strålende rom og god service. det som trekker ned er hotellbaren, som faktisk var skremmende dårlig. Men det er nok av barer i nærheten, så det klarte vi oss utmerket uten. Og, dette hotellet er nær alt man trenger for et skikkelig hyggelig opphold i Oslo,

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, torel708
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MayHelenM1, Manager på Park Inn by Radisson Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. desember 2018

Hei torel708,

For en flott og hyggelig tilbakemelding på ditt nylige opphold hos oss. Vi er henrykte over at din tidligere opplevelse ikke hindret deg i å prøve oss igjen. I tillegg gleder det oss at din opplevelse og ditt opphold var vellykket.

Vi er et hotell med en heldig beliggenhet og gode utgangspunkter, men vi ser stadig etter flere forbedringmuligheter og vi takker for din ærlige bedømmelse og kommentar.

Velkommen tilbake skal du være.
Riktig godt nytt år.


Mvh,

MayHelèn Midtrud
Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. desember 2018

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Park Inn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
MayHelenM1, Manager på Park Inn by Radisson Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. desember 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Hotellet serverer ikke bacon og stekt egg...en god frokost blir til irritasjon. Meny i variasjon sier betjeningen med ett unskylende smil. Ellers er hotellet bra og har basseng. Bra standar på rommene.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 908sverrer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HanneO200, Front Office Manager på Park Inn by Radisson Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2018

Kjære Sverre. Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive om din opplevelse hos oss på Park Inn by Radisson Oslo. Vi er helt avhengig av våre gjesters kommentarer på vårt produkt og service for å kunne forbedre oss. Jeg beklager for at frokosttilbudet ikke stod til dine forventninger. Vi serverer dessverre ikke stekt egg og bacon, men vi har ovnsbakt egg med skinke som et annet alternativ til våre gjester. Jeg forstår selvfølgelig at opplevelsen ikke blir den samme, og jeg skal ta dine tilbakemeldinger til etteretning sammen med teamet. Håper alikevel at du hadde et fint opphold hos oss og jeg håper jeg kan få gleden av å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning. Med vennlig hilsen Hanne Olsen, Front Office Manager.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2018

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Park Inn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Hanne O, Front Office Manager på Park Inn by Radisson Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser