“God mat til god pris”

Vurdert som nr. 108 av 2 122 Restauranter i Oslo
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 16. januar 2019

God service, Alltid meget eget god mat. Denne gangen spiste vi pasta, denne restauranten er blant de få som klarer å servere pasta slik den skal, Anbefaler pasta-elskere å ta seg en tur. Sausen på retten Penne Piemontese var helt perfekt og vinen som ble plukket ut smakte himmelsk. Sees snart igjen!

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, andreU6188PF

Anmeldt 23. desember 2018

Restauranten så riktig innbydende ut. Rent og pent overalt. Og det var smekkfullt. Hyggelig mottakelse og omfattende meny- og vinkart gav en god start på besøket. Men deretter jevnet det seg ut. Vi valgte hjorteplomme. Maten kom raskt på bordet men var dessverre verken noen stor fryd for øyet eller for ganen. Servicen var effektiv men forholdsvis upersonlig. Ostekaken smakte ok. Rent og pent overalt.

Takk, mush26
Anmeldt 22. desember 2018 via mobile enheter

Har vært her tidligere og opplevd god mat og service. Vi var en gjeng i godt humør etter flott konsert, men dessverre ble vi møtt av sur kelner som trakk ned stemningen og når både entrecôte og hjort var seigt ble dessverre besøket ikke så vellykket. Blir ikke denne restauranten neste gang.

Takk, 277kirstenm
Anmeldt 22. desember 2018 via mobile enheter

Vi spiste her en kveld etter opera besøk i byen og vi var godt fornøyd med besøket. Alle spiste forskjellige retter og alle var meget fornøyd. Et lite minus var hår i maten på en av rettene, men når vi så ifra så byttet de raskt ut tallerken og vi fikk erstattet retten med hår i. Det var bra levert, men det var litt ekkelt med et langt hårstrå. Uansett en hyggelig kelner og et fint sted. Tar gjerne turen hit igjen.

Takk, jolleAremark
Anmeldt 22. desember 2018

Vi var 9 stk. Torsdag kveld i desember. Kelneren var på en annen planet. Både sur og forstod ikke hva vi ville ha. Han "glemte" drikke og var helt på jordet.
Så kom maten. Den vara en skikkelig skuffelse. Entrecoteen var tørr og annenklasses. Hjorteplomme som noen bestilte var nesten uspiselig. Hva slags amatørkokk var på jobb? (Én bestilte fisk. Den var bra!) Skygg unna denne restauranten!

Takk, mortenb799

Reisende som så på Prima Fila, så også på

Har du vært i Prima Fila? Del dine erfaringer!