Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Norskifisert italiener”
Anmeldelse av Prima Fila

Prima Fila
Vurdert som nr. 122 av 1 594 Restauranter i Oslo
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 12. juli 2020

Fikk litt Mamma Rosa-vibber her, både av interiøret og maten. Helt grei pasta, den er al dente og smakfull, men med høy fløtefaktor og tilpasset norske ganer anno 1985. Styr unna kjøttrettene, her er det kjedelige smaker. Pizzaen er langt unna både romersk og napolitansk pizza – er det frosne bunner, tro? God service, rent og pent på toalettene, men litt stive priser.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Nina H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (681)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2125 av 681 anmeldelser

Anmeldt 21. april 2020

Har vært her for middag noen ganger og det har vært bra service og god mat hver gang. Maten kommer raskt og ser bra ut.

Dato for besøk: januar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, espens954
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. mars 2020 via mobile enheter

Lunsj en lørdag i mars. Hyggelig lokale, bra service og god mat.
Stort pluss for rykende varm pasta!

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, MElisabeth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. mars 2020 via mobile enheter

Jeg var her med en god del venner for rundt en uke siden. jeg bestilte Avocado Gratinato som var en veldig kjedelig rett uten smak. Noen av de andre bestilte Parma carpaccioen som var aldeles nydelig. Til hovedrett hadde jeg Scampi Amarosa som bortsett fra scampiene minnet mer om en ferdigrett fra fjorland. Den var veldig kjedelig, men spiste opp scampien som var grei. Regner med jeg bestilte feile retter for og få en god mat opplevelse her. Servitøren var også lite til stede og spurte ikke om forrett eller hovedrett smakte. Her sto det dessverre ikke til forventningene.

Dato for besøk: mars 2020
2  Takk, Sightsee801367
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mars 2020 via mobile enheter

Det var en svært trist restaurantopplevelse, maten var middels, mulig det hadde vært bedre dersom den ikke hadde vært lunken. Kelneren snakket knapt til oss, og vi måtte reise oss å vinke på han når vi skulle bestille. Har hatt bedre opplevelser på stedet tidligere, men så av andre anmeldelser at flere var missfornøyde

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, 351karinf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Prima Fila, så også på

 

Har du vært i Prima Fila? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din