“Litt vanskelig å anmelde Prima”
Anmeldelse av Prima Fila

Prima Fila
Vurdert som nr. 110 av 2 124 Restauranter i Oslo
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Litt vanskelig å anmelde Prima Fila. Kan ikke si det var dårlig, men vil nok ikke besøke stedet mer. En litt kjedelig restaurant. De skryter av god mat og ekte Italiensk opplevelse..., maten var grei, men absolutt ingen opplevelse. Min pizza var helt grei, men 3 blader basilikum ser tåpelig ut når det står at den serveres med basilikum. De andre spiste pastaretter og de så bra ut og de smakte godt. Ingenting å klage på når det gjelder service, annet enn at det er ikke helt bra at maten kommer på bordet etter 3-4 minutter..., blir litt skeptisk da, selv om det er bedre enn å vente i 20 minutter. Bestilte husets vin og det er sjeldent feil, men her var det triste greier.., smakløs og meget enkel billigvin. Lokalet og interiøret er også kjedelig, så ingen store grunner til å legge igjen penger her. Ruffino og Baltazar er vesentlig bedre steder.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, 291_yvinda

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk bra mat med ypperlig service godt personal kjapp å god, med masse kunnskap trivdes. Koselig lokale.

2  Takk, 446kjelll
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Vi var fem personer som kjøpte middag. Til tross for svært mange gjester, fikk vi topp service og rask levering av både middag og dessert. Alt smakte godt og var verdt prisen. Vi kommer gjerne tilbake.

1  Takk, Gunn Aase M
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Vi er noen meget fornøyde gjester etter en nydelig lunsj. Vi spiste lasagne (beste jeg har smakt), samt to ulike pastaretter. God vin, servitørene hyggelige, samt at prisen var rimelig. Stedet anbefales, hyggelig atmosfære og ligger rett ved rådhuset.

1  Takk, tovep788
Anmeldt 12. juli 2020

Fikk litt Mamma Rosa-vibber her, både av interiøret og maten. Helt grei pasta, den er al dente og smakfull, men med høy fløtefaktor og tilpasset norske ganer anno 1985. Styr unna kjøttrettene, her er det kjedelige smaker. Pizzaen er langt unna både romersk og napolitansk pizza – er det frosne bunner, tro? God service, rent og pent på toalettene, men litt stive priser.

1  Takk, Nina H

Reisende som så på Prima Fila, så også på

Har du vært i Prima Fila? Del dine erfaringer!