“God mat, men tvungen tips på 10%!”
Anmeldelse av Prima Fila

Prima Fila
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 4 uker siden via mobile enheter

Bra mat og servering, men kelneren hadde låst betalingsterminalen på 10% tips! Jeg betalte, men liker det ikke. Dette er noe kunden selv skal bestemme, ikke kelneren ! God mat.

Dato for besøk: august 2024
Takk, Dagfinn K

Anmeldt 26. juni 2024 via mobile enheter

Fin uteservering på Rådhusplassen, relativt stille og rolig. Maten serveres ganske raskt, bra service og pizza helt bra.

Dato for besøk: juni 2024
Takk, Gunnar_Oslo
Anmeldt 1. juni 2024 via mobile enheter

Dette var siste gang, etter mange besøk på Prima Fila. Uengasjert kelner, uten smil eller vanlig høflighet, focaccia som smakte som en tynn, halv skive smakløs loff til kr 5.
Gå heller på Olivia!

1  Takk, ellen729
Anmeldt 19. mai 2024 via mobile enheter

Helt utrolig god service og deilig mat!
Flott beliggenhet, fine og rene lokaler som skaper en fin atmosfære 🤗👍
Liker du Italiensk mat så må dere bare prøve dette stede!!
Vi prøvde pasta, pizza og en indrefilet, alt smakte skikkelig digg!
Så må dere ikke glemme Tiramisu’n , den var helt fantastisk👍👍
Nyt!!

Takk, Voyager52595449408
Anmeldt 9. mai 2024

De har virkelig tapt seg. Bestilte blåskjell. De var dynket i tykk kvalmende saus og bitte små pomfritt som var harde. Min venn bestilte lasagne som var kald. Veldig dårlig service med servitører som var lite imøtekommende når vi påpekte dette. Kommer ikke tilbake

1  Takk, Mary-Ann G

Reisende som så på Prima Fila, så også på

Har du vært i Prima Fila? Del dine erfaringer!