Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fin sted - nydelig utsikt.”
Anmeldelse av Grefsenkollen restaurant

Grefsenkollen restaurant
Vurdert som nr. 190 av 1 571 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 15 - USD 101
Kjøkken: Fransk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Grefsenkollen er gammelt hus fra 1926, 367 m.o.h. med fantastisk utsikt over byen og fjorden. Til oss er du hjertelig velkommen enten det er til en av byens beste restaurantopplevelser, til lunsj eller boller og kakao, eller en kald øl og hjemmelaget pizza på terrassen. Våre møterom legger til rette for inspirerende møter og store tanker. Med fjorden og byen som glitrer i det fjerne er Grefsenkollen en eventyraktig ramme for brylluper, jubileer og store og små firmafester. Vårt nyeste rom, OverOslo bar, er åpen for alle som vil ta turen inn for en kaffe, en drink eller en deilig pizza. I baren er det åpen bollekiosk i helgene og pizzaservering onsdag-søndag. Grefsenkollen er et vakkert sted vi er svært stolte av og vi håper at du drar herfra mett, glad og litt mer inspirert enn da du kom. Velkommen til toppen av Oslo!
Anmeldt 20. november 2018

Dette stedet er absolutt verdt et besøk. Er du sporty - går du opp, men det er tillatt å bruke bil som oss. Stedet har kjempeutsikt, og restauranten gir et enkelt tilbud for de som vil ha noe å bite i /drikke.

Dato for besøk: september 2018
Takk, vsvidar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (222)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2731 av 222 anmeldelser

Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Hverken Ekeber restauranten, De Fem Stuer eller Frognerseteren matcher dette. Grefsenkollen restaurant er kongen over Oslo. Fantastisk mat i supre omgivelser, og utsikten slår ingen

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

Vi hadde kun lunsj her og var godt fornøyde med maten. Ca 10 minutters kjøretur fra Sinsen ligger denne restauranten ved skogen og med en fantastisk utsikt over Oslo. Skal man hit for middag bør man bestille bord i forkant. Hyggelig betjening og god service.

Dato for besøk: august 2018
Takk, thorc712
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Helt fantastisk utsikt over Oslo og Oslofjorden på finværsdager. Vi kom hit for ett lett måltid og noe å drikke. Maten var bra laget og til greie priser. Spiste Skagen smørbrød og Ceasarsalat. Begge var fornøyd, noe som hører til sjeldenhetene om dagen i denne prisklassen. Drikkemeny var dog litt skuffende og stod ikke i stil til kjøkkenet. Det var skrevet mange gode alternativ på skiltet og det stod mange på hyllen, men de hadde nesten ingen...? Hansa IPA på fat smakte heller slettes ikke bra. Ville hatt fire til fem bra på tapp og suplimenter med ca ti på flaske. Er masse å velge i for den som kjøper inn, burde ikke være ett problem egentlig.

Dato for besøk: august 2018
Takk, EvenStevensen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Spennende pizza meny, med mange gode smaker.
Utsikten vil jeg si er halve opplevelsen.

Anbefales så absolutt.

Dato for besøk: august 2018
Takk, elinetho
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Grefsenkollen restaurant, så også på

 

Har du vært i Grefsenkollen restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.