Torsdag kveld 23 juli var jeg og noen venner fra Tyskland på Grefsenkollen restaurant for å nyte en øl i kveldssolen og se på utsikten. Vi måtte vente 15 minutter i kø for å bli vist til et bord, selv om det ikke var noen kø der pga betjeningen gikk rundt, men brydde seg ikke om at noen ventet. Da vi endelig ble møtt av noen ved inngangen til uteområdet sa hun bare at vi kunne sitte hvor vi ville. Vi fant et ledig bord og ventet på noen som kunne ta bestillingen vår. Betjeningen så overhode ikke til å være stresset eller interessert i kunde eller å tjene penger. Da 40minutter var gått og ingen hadde kommet til bordet, ble vi lei og gikk ut av restaurantområdet så jeg hun som hadde tildelt oss bord og sa at vi hadde ventet i 40 minutter uten at noen kom. Hun sa da bare "jeg sa i fra at dere satt der" og ikke noe mer, ikke noe beklagende. Dette er igjen bare et eksempel på elendig Norsk service. Skulle trodd at restauranten hadde mer fokus på service, omsetning og tjene penger etter korona-nedstengningen, men nei.