Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:30 - 23:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Beste escape room i Oslo!

Prison room anbefales! Utrolig gøy og utfordrende! Fin blanding av mental breakdown og... les mer

Anmeldt 3 uker siden
blaeh
via mobile enheter
Spennende og utfordrende rom

Spennende og utfordrende rom. Spilte Prison. Veldig fint med gjennomgang i etterkant. Ettersom man... les mer

Anmeldt 29. august 2021
Stian E
via mobile enheter
Les alle 37 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
fra USD 42,14
Mer informasjon
fra USD 42,14
Mer informasjon
fra USD 163,62
Mer informasjon
fra USD 60,29
Mer informasjon
Anmeldelser (37)
Filtrer anmeldelser
37 resultater
Vurdering fra reisende
35
2
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
35
2
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 37 anmeldelser
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Fint sted som gir tillit. Spennende og intrikate mysterier. Super aktivitet for familien, - inkl ungdommene som vanligvis ikke liker familiegreier :) Anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, stigs719
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. februar 2020

Jeg har vært mye på Escape room, og dette var helt klart i toppsjiktet. Har testet Prison, Zodiac og Tesla. Favoritten er nok Zodiac, men alle tre har egentlig holdt en høy standard. Anbefales å ta en tur hit! Flinke og behagelige game masters.

Dato for opplevelse: januar 2020
1  Takk, Z8653ZXdanielh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. februar 2020 via mobile enheter

Kjempebra og kreativt escape room! Vi er et kjærestepar som har fullført mange rom de siste årene og vi var veldig imponert/fornøyd med «fox in a box - Prison». Lokalene var stilige og detaljene i rommene veldig godt utført. Gamemasterene var hyggelige og flinke til å forklare/innlede spillene. Anbefales sterkt for de som har høye forventninger til escape room! Vi gleder oss til å komme tilbake å prøve de andre rommene der!

Dato for opplevelse: februar 2020
2  Takk, 435henrietteb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. januar 2020

Utfordrende oppgaver, mye spenning! De ansatte var veldig hyggelig også. De tok seg tid til å snakke med deg og bli kjent med spille.

Dato for opplevelse: januar 2020
1  Takk, 920mikaelb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. november 2019

Veldig bra escape room opplevelse. Flotte lokaler og veldig sentralt i Oslo. Har tidligere besøkt Fox in a Box i Stockholm også. Anbefales.

Dato for opplevelse: november 2019
1  Takk, Stian L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser