“Hyggelig sted med god mat”

Ingen bilder tilgjengelig
Har du et bilde?
Legg det til.
Grand Taj Indian Restaurant
Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Nok en gang har vi fått servert veldig god mat av en hyggelig og fleksibel betjening på Grand Taj. Det er utrolig fint å ha en restaurant som denne i nærmiljøet. Anbefaler alle å enten kjøpe catering derfra eller å besøke restauranten.

Takk, 665lilliane

Anmeldt 20. desember 2019 via mobile enheter

Bra sted.
Ligger i bydel Oslo 12.
Bra at det endelig kommer gode steder også her.
Veldig god mat, nydelig Nanbrød.
Vi var 4 pers, alle bestilte forskjellige retter og Nan.
Veldig bra alt sammen.
Rene doer.
Smilende, hyggelig betjening.
Får de skjenk blir det toppscore neste gang.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, eivindm2013
Anmeldt 17. november 2019 via mobile enheter

Anbefaler Grand Taj! Jeg har bestilt mat der flere ganger. Veldig god mat og de beste garlic-nan jeg har smakt. Eneste som trekker ned er prisen.

1  Takk, Lavendel98
Anmeldt 4. november 2019

Vår familie har spist mat fra Grand Taj flere ganger, både i restauranten og hjemme (ta-med-mat). Vi har vært svært fornøyde hver gang. Både kylling, lam og vegetarrettene er gode. Barna elsker mango lassien. Servicen er hyggelig og effektiv, og vi er veldig glad for å ha fått en så god restaurant i nabolaget.

Takk, Trkoni
Anmeldt 2. november 2019 via mobile enheter

Fantastisk god mat! Ble veldig imponert! Jeg spise en vegetarisk dal, nummer 35 - Dal Maakhani. Vi tok med maten hjem og kooooste oss! Nydelig! 👌🏼😃

Takk, Hindopindo

Reisende som så på Grand Taj Indian Restaurant, så også på

Har du vært i Grand Taj Indian Restaurant? Del dine erfaringer!