Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Foodora-levering”

Ingen bilder tilgjengelig
Har du et bilde?
Legg det til.
Grand Taj Indian Restaurant
Vurdert som nr. 829 av 1 555 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. september 2021 via mobile enheter

Ventetid på 1 t og 53 min er ikke tilfredsstillende. Lunken mat. Seigt naan. Ikke spesielt imponert over maten her. Aldri igjen.

Dato for besøk: september 2021
1  Takk, Tralalei
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (21)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 21 anmeldelser

Anmeldt 5. juli 2021 via mobile enheter

Endelig et bra lokalsted!! Trenger ikke lenger bestille fra sentrum, da denne er vel så god. Og kanskje Oslos beste naan?!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 711mariao
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. mai 2021 via mobile enheter

God mat, men noe av den mest fryktelige kundeservicen jeg noensinne har og vil komme bort i.
Styr unna med mindre du har god tid.
2 timers ventetid for de som er nysgjerrige.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, Maqnus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. mars 2021

Vi bestilte Take away og endte opp med å vente 3 timer på maten. Vi ringte og etterlyste maten hele 3 ganger og hver gang ble vi lovet at den var på vei. Vi fikk maten levert 22: 15 på kvelden. Da maten endelig kom var den kald og sausen hadde fått en skorpe av stivnet snerk. Vår tandoori mixed grill var knusk tørr, seig og smakte forferdelig. Nan brødet hadde en rar smak av gammel frityr og salaten var slimete og brun i kantene. Dette var bare helt elendig.

Dato for besøk: mars 2021
Takk, 134runal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. november 2020

Maten ble bestilt , Og skulle bli kjørt hjem til oss. Etter to timer ringte jeg, Og fikk beskjed om at maten var rett rundt hjørne, 30 min passerte og fortsatt ingen mat, Ringte på nytt, Og samme leksen på nytt. Etter 4 timer kom maten, Og det var da feil bestilling.

Fikk ny bestilling og fikk beskjed om at det skulle ta 45 min, Etter 2 timer ankom maten.

Så vet ærlig talt ikke hva jeg skal si... Aldri opplevd lignende

Dato for besøk: november 2020
Takk, F8120ZOdanielm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Grand Taj Indian Restaurant, så også på

 

Har du vært i Grand Taj Indian Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.