Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vi hadde lyst på biff denne”
Anmeldelse av KöD Oslo

KöD Oslo
Vurdert som nr. 32 av 1 594 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 23 - USD 57
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: KöD er både navnet og temaet for våre fire restauranter som ligger sentralt i Århus, Købehavn og Oslo. Konseptet er enkelt: Perfekte tilberedte biffer med godt tilbehør, nøye utvalgte viner av god kvalitet og sist, men ikke minst; en stemning som gir deg lyst til å komme tilbake.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde lyst på biff denne mandags aften, endte dermed opp her på köd. Grei betjening, bra mat fine lokaler.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, 282stianr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (299)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

6670 av 299 anmeldelser

Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Ble overrasket da det viste seg at restauranten ikke levde opp til sine uttalte ambisjoner! Entrecoten var tørr og burgeren upersonlig. Ingen ting stakk seg ut, heller ikke den anbefalte vinen.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, 990JanH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Vi bestilte snacks til forrett som ga oss en god start på måltidet - nydelig! Indrefilet til kr 365,- var uten tilbehør. Vi måtte betale kr 80,- ekstra pr pers for poteter. Vi syns det er i overkant mye. Men når det er sagt, maten var nydelig, vi ble mette og servicen upåklagelig. Vi kan absolutt anbefale stedet!

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Brattli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Beste kjøtt opplevelsen jeg har hatt i Norge, kjøttet smeltet i munnen, topp service, fresh lokalet og kjempe gode drinker . Topp score fra meg !

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, 848nadiao
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Var på köd med familien. Ble møtt av ei veldig hyggelig og kjekk vertinne som viste oss til baren. De har et stort utvalg av drinker og vin, vi startet med en forrett ( prøvde litt forskjellig) maten var helt fantastisk. Kansje litt stor porsjon til forett men de e jo ikke et minus. Hovedrettene var helt fantastisk de og. Smakte herlig, perfekt stekt og perfekt service. Tror dette er den beste maten eg har smakt på rsturang i Norge! Det er ikke det billigste men du får akkurat det du betaler for og mye mer!

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, alexander_grande
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på KöD Oslo, så også på

 

Har du vært i KöD Oslo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din