Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk godt måltid”
Anmeldelse av KöD Oslo

KöD Oslo
Vurdert som nr. 30 av 1 593 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 23 - USD 56
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: KöD er både navnet og temaet for våre fire restauranter som ligger sentralt i Århus, Købehavn og Oslo. Konseptet er enkelt: Perfekte tilberedte biffer med godt tilbehør, nøye utvalgte viner av god kvalitet og sist, men ikke minst; en stemning som gir deg lyst til å komme tilbake.
Anmeldt 28. juli 2020

Møtte opp 20 minutt før vi hadde reservert i håp om å kunne starte tidligere. Etter å ha ventet i baren i 5 minutter fikk vi bordet. Vi fikk den beste biffen jeg noen gang har smakt. Hadde standard fries, og sopp som tilbehør. Friesen var ok+, og soppen var fantastisk. Vi hadde også grillet laks som var helt perfekt. Servitøren var jevnlig innom for å sjekke at alt var i orden og om vi ville ha mer.
Kommer gjerne tilbake neste gang vi er i Oslo.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, trondivaro
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (281)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4448 av 282 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2020

Fantastisk og eksklusiv mat, veldig hyggelig stemning og profesjonell personal. Må oppleves!! Jeg kommer tilbake om ikke så lenge:)

Dato for besøk: juli 2020
    • Service
    • Mat
2  Takk, 449draganah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og flott atmosfære. Hyggelig og behjelpelig betjening. Synes det er spesielt flott at de er fleksible og tilrettelegger når det gjelder matpreferanser. Vi var veldig fornøyde og kommer selvfølgelig tilbake igjen.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, chaima2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

Meget god wagyu i toppklasse, kjøtt kan Köd, men mest overraskende var sidesalaten (melon / chevre) kanskje den beste salaten jeg har smakt. God service og stemning, bestill forresten også en wagyu whiskey sour eller 5..

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, 612sindreb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020

Nydelig middag, flott betjening, koselig atmosfære. Kan anbefales på det sterkeste.
Vi kommer garantert tilbake.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Randi A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på KöD Oslo, så også på

 

Har du vært i KöD Oslo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din