God service, blide og hyggelige servitører. Nydelig mat.
Dette stedet anbefales og vi kommer tilbake.
God service, blide og hyggelige servitører. Nydelig mat.
Dette stedet anbefales og vi kommer tilbake.
Møtte opp 20 minutt før vi hadde reservert i håp om å kunne starte tidligere. Etter å ha ventet i baren i 5 minutter fikk vi bordet. Vi fikk den beste biffen jeg noen gang har smakt. Hadde standard fries, og sopp som tilbehør. Friesen var ok+, og soppen var fantastisk. Vi hadde også grillet laks som var helt perfekt. Servitøren var jevnlig innom for å sjekke at alt var i orden og om vi ville ha mer.
Kommer gjerne tilbake neste gang vi er i Oslo.
Fantastisk og eksklusiv mat, veldig hyggelig stemning og profesjonell personal. Må oppleves!! Jeg kommer tilbake om ikke så lenge:)
Nydelig mat og flott atmosfære. Hyggelig og behjelpelig betjening. Synes det er spesielt flott at de er fleksible og tilrettelegger når det gjelder matpreferanser. Vi var veldig fornøyde og kommer selvfølgelig tilbake igjen.
Meget god wagyu i toppklasse, kjøtt kan Köd, men mest overraskende var sidesalaten (melon / chevre) kanskje den beste salaten jeg har smakt. God service og stemning, bestill forresten også en wagyu whiskey sour eller 5..