Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig hyggelig”
Anmeldelse av KöD Oslo

KöD Oslo
Vurdert som nr. 29 av 1 540 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 24 - USD 60
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: KöD er både navnet og temaet for våre fire restauranter som ligger sentralt i Århus, Købehavn og Oslo. Konseptet er enkelt: Perfekte tilberedte biffer med godt tilbehør, nøye utvalgte viner av god kvalitet og sist, men ikke minst; en stemning som gir deg lyst til å komme tilbake.
Anmeldt 1. september 2020

Veldig god mat, men aller best var den smilende, humoristiske og hyggelige servicen fra vår kelner. Han var oppmerksom, glad og fornøyd.
Fantastisk ansatt som gjorde kvelden veldig hyggelig!

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, IvarM787
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (307)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5357 av 307 anmeldelser

Anmeldt 25. august 2020

Fantastisk mat og service. Servitør med hjertet for faget ga oss en fin opplevelse. Mat av klasse! Allergenvennlig og oversiktlig meny. Høy takhøyde i lokalet reduserte støy, selv om resturanten var full. Jeg og min mann hadde en fantastisk date her.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Isabellselnes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2020

Fantastisk service
Hyggelig atmosfære
Veldig god mat - desserten var rå!
Anbefales
Vi kommer tilbake en annen gang

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, camillamA1987UC
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og drikke, flott service fra servitør Vilde Marie. Vi fikk en flott kveld! God stemning Anbefales sterkt hvis man ønsker deilig og mørt kjøtt som smelter i munnen!

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, camijadarling
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2020

Restauranten levde absolutt opp til forventningene. Fantastisk kjøtt og den beste bearnaisesausen jeg har smakt! Maten kom på under 10 min og servitrisene var utrolig serviceinnstilte og «på». Kommer absolutt tilbake.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Klokturisk123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på KöD Oslo, så også på

 

Har du vært i KöD Oslo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din