Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Deilig mat og hyggelig service”
Anmeldelse av KöD Oslo

KöD Oslo
Vurdert som nr. 30 av 1 600 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 24 - USD 59
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: KöD er både navnet og temaet for våre fire restauranter som ligger sentralt i Århus, Købehavn og Oslo. Konseptet er enkelt: Perfekte tilberedte biffer med godt tilbehør, nøye utvalgte viner av god kvalitet og sist, men ikke minst; en stemning som gir deg lyst til å komme tilbake.
Anmeldt 16. september 2020 via mobile enheter

Vi var fire personer en tirsdag ettermiddag. Opplevde hyggelig service og gode kjøttretter. Chateaubeiand for to og Cote de Kod smake nydelig, og kjøttet var mørt og fint tilberedt. Dessertene var også bra. Synes nok at måten de priser hovedretter og nødvendig tilbehør på er svært kostnadsdrivende. Dette er et sted du må regne med at regningen fort vokser. Men, vi koste oss!

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, 110vivir
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (305)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4246 av 305 anmeldelser

Anmeldt 15. september 2020

Indrefilet til kona og australsk ribeye til meg. Nydelig kjøtt, perfekt tilberedt. Tilbehøret sto i stil med kjøttet og vår danske servitør gjorde opplevelsen perfekt. Vi kommer tilbake neste gang vi vil ha biff:-)

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Knutta44
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

Vi var 3 stykker her en onsdagskveld og ble tatt i mot av en hyggelig kelner. Fine lokaler og god mat. Vi bestilte alle dry aged entrecote og kjøttet var perfekt varmebehandlet i forhold til bestillingen. Eneste som trakk litt ned var at en av østersene til forretten var dårlig( dette burde vært avdekket før servering av kokken da den både så dårlig ut og luktet vondt). Fikk selvsagt servert en ny østers umiddelbart da det ble påpekt. Gode drinker og greit vinkart. Anbefales hvis man skal spise biff i Oslo. Regningen kom på 5000 for 3 cocktails, 1 glass champagne, 2 glass hvit burgund, 3 forretter( 3 østers og 2 kamskjell)3 stk dry aged entrecote med tilbehør og en flaske Barolo.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Lagopusrex
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2020 via mobile enheter

Svært god biff med nydelig variert tilbehør. God service og fine lokaler. Anbefales og kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, Has65
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2020 via mobile enheter

Hyggelig betjening, lett og booke bord på nett.
Godt utvalg i meny. Meget bra tilbehør til hovedretten.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, MartheO27
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på KöD Oslo, så også på

 

Har du vært i KöD Oslo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din