Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Virkelig god service, nydelig mat”
Anmeldelse av KöD Oslo

KöD Oslo
Vurdert som nr. 44 av 1 552 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 21 - USD 52
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: KöD er både navnet og temaet for våre fire restauranter som ligger sentralt i Århus, Købehavn og Oslo. Konseptet er enkelt: Perfekte tilberedte biffer med godt tilbehør, nøye utvalgte viner av god kvalitet og sist, men ikke minst; en stemning som gir deg lyst til å komme tilbake.
Anmeldt 13. august 2021 via mobile enheter

Nydelig biff og godt tilbehør. Veldig god service her. Trivelige lokaler. God drink til dessert. Anbefaler virkelig denne!

Dato for besøk: august 2021
Takk, monikao493
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (406)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

8690 av 407 anmeldelser

Anmeldt 11. august 2021

Skikkelig bra service, hyggelig personalet og god mat! Kommer til å stikke innom neste gang jeg er i Oslo:)

Dato for besøk: august 2021
Takk, T7885HFemmas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2021

Dette er en restaurant jeg er glad jeg besøkte. Maten var svært god, og servicen var av høyeste orden. Atmosfærem, drikkene og alt annet var også mye bedre enn forventet. Vi sees igjen!

Dato for besøk: august 2021
Takk, NoahSorli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2021 via mobile enheter

Nydelige smaker, god vinanbefaling. Biffen var for godt stekt. Kunne vært en 5’er om biffen var perfekt. Godt tilbehør, kunne vært mer å velge mellom. God atmosfære og hyggelig servitør. Kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Ambassador109167
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Vi var 2 par som gikk for cote de kød medium stekt. Nydelig mat og sideordnes. Mye mat når man bestiller 700 g rent kjøtt.
Litt mye støy i lokalet men ikke at det trekker ned. God service. Anbefales

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 403eirikk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på KöD Oslo, så også på

 

Har du vært i KöD Oslo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.