Vi var på KøD for en middag og maten er veldig god. Jeg har vært på KøD en gang før og maten var like bra da, så de leverer høy kvalitet der. Lokalet er hyggelig, men er mer stemningsfullt på høsten/vinteren enn på sommeren. Vi spiste chateaubriand med peppersaus, bernaisesaus, trøffel-pommes frites, tomatsalat og mais, og alt smakte helt nydelig. Sausene var helt perfekte, tomatsalaten og maisen var deilig forfriskende til det mektige kjøttet, men friesene var litt brent. Selv om maten var veldig god, var servicen litt skuffende, spesielt siden det ikke var så mange i restauranten. Servitøren brukte lang tid på å ta drinkbestillingen vår, og da vi ønsket noen drinker etter maten tok det lang tid før han kom for å ta bestillingen. Vi hadde litt dårlig tid så vi fikk derfor ikke bestilt flere drinker, som vi syntes var synd. Vi så også at servitørene stod i baren og pratet i lang tid, og ikke fulgte særlig med på kundene som ventet, så her har de stort forbedringspotensial i å bli mer oppmerksomme på kundene. Synd, for kjøkkenet gjør en veldig bra jobb. Vi kommer til å besøke KøD igjen, men det er fordi maten er så god.