“Meget skuffende opplevelse”
Anmeldelse av KöD Oslo - Posthallen

KöD Oslo - Posthallen
Vurdert som nr. 63 av 2 069 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: KöD er både navnet og temaet for våre fire restauranter som ligger sentralt i Århus, Købehavn og Oslo. Konseptet er enkelt: Perfekte tilberedte biffer med godt tilbehør, nøye utvalgte viner av god kvalitet og sist, men ikke minst; en stemning som gir deg lyst til å komme tilbake.
Anmeldt 12. mai 2024

Har vært på Kød flere ganger før, men den på posthallen leverte ikke opp til min fru og meg sine forventninger. Da som pommes fritesa var vassene og brødet på burgeren var meget svidd så det overdøyet smaken på Egt hele burgeren. Det var min bursdag denne dagen, maten og servicen leverte ikke opp til prisen! Tok opp imot 10min på det lengste å få drikken vi hadde bestilt…

Dato for besøk: mai 2024
Takk, BirkS h
Morten Perdersen, General Manager på KöD Oslo - Posthallen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. mai 2024

Hei Birk!

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding etter deres besøk på Kød i Posthallen.

Vi beklager at besøket ikke levde opp til forventningene dine, spesielt på en så spesiell dag som bursdagen din. Det er svært beklagelig at pommes frites var vassene og at burgerbrødet var svidd, noe som ødela smaken på hele burgeren. Dette er langt fra den standarden vi streber etter, og vi vil ta opp dette med kjøkkenet for å sikre at det ikke skjer igjen.

Vi forstår også at lang ventetid på drikke kan være frustrerende. Vi beklager at det tok opp mot 10 minutter å få drikken dere bestilte.

Det er viktig for oss at våre gjester føler at de får verdi for pengene, både når det gjelder mat og service. Vi er lei oss for at vi ikke klarte å levere dette på bursdagen din.

Gjerne kontakt oss direkte på mail slik at vi sammen kan finne en god løsning på det hele.

Vi håper du vil gi oss en ny sjanse i fremtiden slik at vi kan vise deg den kvaliteten og servicen vi er kjent for. Takk igjen for tilbakemeldingen din.

Anmeldt 27. april 2024

Dette var dårlige greier, maten var grei nok, når den først kom etter 1,5 timer. Biffen var rå.
Syns det er en skam at dere skryter av å kunne tilby kjøtt fra Argentina i stedet for å støtte norsk landbruk.
Neste gang drar vi på McDonald’s. Der får vi ferdig stekt kjøtt og norske råvarer.

Takk, Sigve N
Morten Perdersen, Direktør på KöD Oslo - Posthallen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. mai 2024

Hei,

Vi beklager virkelig at opplevelsen din ikke var som forventet. Det er viktig for oss å sikre at våre gjester har en hyggelig opplevelse hos oss, og vi tar tilbakemeldingen din på alvor. Vi vil gjerne undersøke nærmere hva som gikk galt og hvordan vi kan forbedre oss.

Vennligst ikke nøl med å sende oss en e-post på post@diningsix.no med detaljene om besøket ditt, slik at vi kan undersøke saken grundig

Igjen, vi beklager for enhver skuffelse, og vi håper å få muligheten til å gjøre det godt igjen i fremtiden

Anmeldt 24. april 2024 via mobile enheter

Var på forretningsreise og avtalte med mine barn som bor her i byen å møtes til middag.
Alle er vi glade i kjøtt og valget falt da på denne restauranten.
Vi ble møtt av en hyggelig ansatt som henviste oss til bordet.
Det gikk hurtig å få bestilt middagen.
Min bestilling var indrefile med godt tilbehør - deriblant fløtegratinerte poteter.
Maten kom på bordet men fikk beskjed om at potetene var litt forsinket.
Dette er varm mat og da venter man ikke med å spise.
Når måltidet var ferdigspist kom en av servitørene med de fløtegratinerte potetene.
Selv om maten var ferdigspist fikk jeg dog spm om jeg ville ha de alikevel.
Jeg er ofte ute å spiser ifbm med jobbreiser og har som oftest opplevd å få en eller anben form for kompensasjon når måltidet av en eller annen årsak ikke leveres som forventet.
I dette tilfellet ble det ikke foreslått noe kompenserende tiltak.
Regningen kom med full pris for alle måltid - uten belastning av fløtegratinerte poteter.
I slike tilfeller bør ansatte være såpass drillet at de beklager hendelsen og tilbyr en form for kompensasjon.
Skuffende opplevelse som enkelt kunne endt annerledes.

Takk, Per Tore K
Morten Perdersen, Direktør på KöD Oslo - Posthallen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. april 2024

Kjære Per Tore,

Takk for at du delte din opplevelse med oss. Vi beklager oppriktig at ditt besøk ikke levde opp til forventningene dine. Å sikre at våre gjester får en feilfri opplevelse er vår prioritet, og vi tar dine tilbakemeldinger på alvor.

Vi vil undersøke saken om de fløtegratinerte potetene og kompensasjon internt for å forbedre vår service og forhindre lignende hendelser i fremtiden.

Vi håper at du vil gi oss en ny sjanse til å vise deg den høye kvaliteten og servicen vi vanligvis leverer. Vennligst kontakt oss direkte slik at vi kan gjøre opp for den skuffende opplevelsen du hadde.

Anmeldt 6. april 2024 via mobile enheter

God mat og gode viner, vi spurte om vi kunne bytte forrett til østers på tre retters fast meny og det gikk fint. Jeg hadde meldt fra om laktoseintoleranse på forhånd og det ble godt ivaretatt.

Takk, Lisbethny
Morten Perdersen, Direktør på KöD Oslo - Posthallen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. april 2024

Hei Lisbeth!

Takk for at du tok deg tid i etterkant av deres besøk hos oss til å gi denne gode tilbakemeldingen - det setter vi stor pris på!

Det er så fint å høre at dine mat-tilpasninger ble tilrettelagt godt etter. Vi tar dette på høyeste alvor og jobber alltid for at alle skal kunne nyte et måltid hos oss.

I tillegg er det vår glede å tilpasse menyer slik at de passer med deres ønsker - og vi håper deres erstatning var super!

Håper å se dere igjen hos oss snart for enda flere gode opplevelser i godt selskap, og gleder oss til dette!

Anmeldt 5. april 2024

Alt, fra mat til service var upåklagelig.
Nydelig biff, beste bearnesausen vi har fått og personalet var hyggelige og effektive

Takk, Tove H

Hei Tove!

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss denne gode tilbakemeldingen!

Det er så flott å høre at deres opplevelse var riktig god i alle elementer - det er slik vi ønsker å ha det hos oss.

Vi må nesten si oss enige i kommentaren om vår béarnaisesausen - den er virkelig uslåelig!

Vi håper å se dere igjen hos oss snart for enda flere opplevelser som disse, og ser allerede frem til dette!

Reisende som så på KöD Oslo - Posthallen, så også på

Har du vært i KöD Oslo - Posthallen? Del dine erfaringer!