Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat men mye glemsel/sløvhet!”
Anmeldelse av Norlaks

Norlaks
Vurdert som nr. 10 av 79 Smått og godt i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 3. september 2021 via mobile enheter

Bestiller ofte take away fra Pilestredet og Sæter, og maten er fantastisk god alltid. Men én ting som ofte skjer er at det blir glemt en del sauser som hører til rettene, og det har også blitt glemt noe av mat vi har bestilt, i dag var jeg å hentet mat og det ble da glemt noe jeg hadde bestilt og betalt for, dette er ikke bra og det skjer stadig vekk! Og bør skjerpes! Men maten er super god.

Dato for besøk: september 2021
1  Takk, lenevb83
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (44)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 44 anmeldelser

Anmeldt 9. mars 2020

Topp fisk, fantastisk and på avacado seng, 100% frukt og grønt juice, og alt for bare 300 kr for 2 pers. Intet mindre enn utrolig. Det blir ukentlig tur på Norlaks; det er jo billigere enn mat hjemme. Veldig hyggelig betjening, og kjempebillig vin! Også en Norlaks i Pilestredet 9. Gå ut å spis der, det sparer både helse og lommebok.

Dato for besøk: mars 2020
Takk, ramstad2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. mars 2020 via mobile enheter

Valuta for pengene i utrolig stemningsfullt lokale. Alt fra langbord til sofa-grupper. Bestiller ved inngangen og så ropes opp bestillingsnummer når det er klart. Pent anrettet på stilig steintallerken

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, EivindAntonio
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. februar 2020

Litt usikker på vurdering her. Kvalitetsmessig fortjener de en 4'er, men med såpass fine priser, fortjener de 5. De konkurrerer kvalitetsmessig med restauranter som koster opp mot det dobbelte.

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Stig J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. februar 2020 via mobile enheter

Flotte innbydende lokaler med bestilling i kasse manuelt eller personlig. Mye mat for pengene og ikke minst veldig god mat. Har besøkt stedet 2 ganger og kommer garantert igjen.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, Akvaria
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Norlaks, så også på

 

Har du vært i Norlaks? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.