Dårlig kjøtt. Fikk diaré etter måltid. Bør anmeldes til Mattilsynet. Bør Unngå å kjøpe mat ved Kimchi.
Takk for at du deler opplevelsen din! Vi setter alltid pris på ærlige tilbakemeldinger.
Et morsomt sted med fin stemning hvis du ønsker rimelig internasjonal mat og muligheten til å velge mellom retter fra forskjellige land. Det kan være lurt å ta en runde før du bestiller, slik at du får et inntrykk av de ulike bodene. Noen er mer fristene enn andre. Jeg spiste japans svinekjøtt med kål og ris. Det var utrolig godt. Det er enkelt servert (papp og plast), men utsøkte smaker og ølen var iskald. Maten kom raskt da vi først greide å gjennomføre bestillingen. Den operasjonen tok litt tid, og vi hadde ikke greid oss uten hjelp fra gode naboer.
Et forbedringspotensiale kunne være og spørre nye gjester om de er kjent med systemet og eventuelt gi en rask innføring når vi blir geleidet til bordet De fleste trenger nok ikke denne hjelpen, men for oss andre vil den lille gesten føre til at vi føler oss enda mer velkommen :-). Betjeningen rydder og viser folk til de tildelte plassene, men service utover det er det ikke.
Så hyggelig å høre at du var fornøyd med opplevelsen din hos oss. Takk for at du kom, og at du tok deg tid til å skrive et såpass stort innlegg.
God mat og bra opplevelse. Det føltes trygt og ordningen med QR kode for bestilling synest jeg fungerte bra.
Vel verdt et besøk om du er i nærheten og har lyst på en god mat.
Så hyggelig å høre at du likte opplevelsen din hos oss. Takk for at du kom, og at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.
Fint konsept, godt med sitteplasser. Her lønner det seg å ha lest seg litt opp på forhånd. Også her er det bestilling av drikke via QR kode, noe jeg synes er litt styrete. Ut å finne bord, bestille via QR ( fordi du må ha et bord nr) så inn å hente. Håper de slutter med det etter korona, ellers er det mulighet for å prøve mye god mat.
Så hyggelig at du var fornøyd med ditt besøk. Takk for at du kom, og at du tok deg tid til å dele din opplevelse.
Nydelig kosnept som man bare må oppleve når man er i Oslo. Her god finnes mat for alle! Perfekt at man kan bestille fra forskjellige steder, men likevel sitte sammen. Bestilling med mobil ved bordet fungerer strålende.
Så hyggelig du likte besøket ditt hos oss! Takk for at du kom, og at du deler opplevelsen din.