“Gode retter gjør ikke opp for pris og ventetid”
Anmeldelse av Oslo Street Food

Oslo Street Food
Vurdert som nr. 6 av 77 Smått og godt i Oslo
Prisklasse: USD 6 - USD 19
Anmeldt 2. juli 2022 via mobile enheter

Stedet er fint og oppleves som veldig populært, noen av rettene fortjener en 5’er men fordi det ofte er vanskelig å finne sitteplasser, noen av rettene er dyre og ventetiden er så ujevn blir det kun 3. et kult sted som kunne vært så mye bedre.

Takk, 725mortenh
Oslo Street Food, Markedsføring på Oslo Street Food, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juli 2022

Takk for anmeldelse. Både plass og ventetid avhenger av id på døgnet og hvor travelt det er, hos oss som hos alle serveringssteder. Vi tar gjerne imot både ris og ros, og om du har konkrete forslag til hva som kunne gjort Oslo Street Food til et bedre sted, tar vi de gjerne imot. Vi ønsker at alle skal trives hos oss. Hjertelig velkommen tilbake!

Anmeldt 30. juni 2022

Hvis du leter etter et hipstersted å se og bli sett, trenger du ikke lete lenger. De som leter etter en autentisk gatematopplevelse bør unngå Oslo Street Food. Det som tilbys her er faktisk en fornærmelse mot autentisk, original gatemat! Rettene er ikke bare dyre, men noen ganger er porsjonene så små at du må bestille to hovedmåltider eller gå sulten. Når du har fått maten og drikken din, begynner jakten på et ledig sete, og da vil sannsynligvis maten være kald. Mitt tips: Knappe 10 minutter lenger inne på Grønland er det restauranter med autentisk mat fra alle forskjellige land, vennlige servitører og mye mer for pengene.

Dato for besøk: mai 2022
1  Takk, gastromirror

Takk for anmeldelse. Vi er lei oss for at besøket ditt ikke levde opp til forventningene. Det er et spenn av boder hos oss, og vi tar gjerne imot konkrete tilbakemeldinger hva gjelder både innhold og det mer. Vil også legge til at det er mulig å bestille via QR, så du har også muligheten til å finne bord før du legger inn bestilling. Hjertelig velkommen tilbake :)

Anmeldt 6. juni 2022

Var på Oslo Street Food i forbindelse med sommeravslutning med jobben. Bestilte selv kylling gyros. God mat, men porsjonen kunne vært større mtp prisen. Pork gyros, indisk, poke bowl og arepa var også bra. Tacoene virket litt kjedelige. Kult konsept og man kan bestille det man selv vil. Konseptet svikter derfor litt når de bruker så ulik tid på maten. Særlig gyrosene tok veldig lang tid, og de andre var nærmest ferdigspist da disse var klare.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, emma-200321

Takk for din tilbakemelding. Veldig hyggelig å høre at maten falt i smak! Dessverre vil ventetid på maten variere, og spesielt vanskelig å koordinere når en er en større gruppe som benytter seg av mange ulike matboder. Vi håper likevel vi vil se deg her igjen, både i mindre og større grupper. Hjertelig velkommen!

Anmeldt 2. mai 2022 via mobile enheter

De ansatte vet ikke hva maten innneholder, elendig og farlig for allergikere. Lite service innstilte små sure betjening, trangt å sitte og harde seter

Dato for besøk: mai 2022
1  Takk, sorhus

Takk for din anmeldelse. Vi er lei oss for å lese at opplevelsen ikke levde opp til forventningene. Vi er veldig glad for tilbakemeldinger, både gode og dårlige, og tar gjerne imot en nærmere beskrivelse av besøket ditt på mail. Selvfølgelig skal allergikere også føle seg trygge når de besøker oss. Velkommen tilbake! :)

Anmeldt 12. desember 2021

Fantastisk sted og prøve ut ny mat fra forskjellige land. Smittevern ble fulgt opp og bestilling gjorde vi ved bordet. Enkelt og raskt. God mat til grei pris. Anbefales.

Dato for besøk: desember 2021
Takk, Ann-charlott L

Reisende som så på Oslo Street Food, så også på

Har du vært i Oslo Street Food? Del dine erfaringer!