“Ett greit sted for lunsj”
Anmeldelse av Oslo Street Food

Oslo Street Food
Vurdert som nr. 5 av 106 Smått og godt i Oslo
Anmeldt 10. august 2022

Godt utvalg, neste vanskelig å velge. Vi landet på fargerike miniburgers fra Shadyes burger. Ett godt valg, mye mat for pengene. Ble god og mett. Solen skinte og det var godt å sitte ute å nyte maten og drikken. Kommer gjerne igjen.

Takk, Nina H W

Anmeldt 6. august 2022 via mobile enheter

Supert med et alternativ til fastfood-kjedene som berre serverer junk. Her får du en skikkelig middag for en grei pris, og du kan i tillegg velge mellom ulike kjøkken. Vi valgte indisk, og alle tre likte godt det vi fekk. Denne dagen var det sol og fint ver så vi fekk benytte oss av langborda ute. Her kom det ryddehjelper som vaska borda, og rydda kontinuerlig. Veldig bra opplegg!

Dato for besøk: august 2022
Takk, ingvildeirin
Oslo Street Food, Markedsføring på Oslo Street Food, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2022

Takk for hyggelig anmeldelse! Vi er veldig glade for å høre at dere hadde en god opplevelse ved deres besøk hos oss, og ønsker dere hjertelig velkommen tilbake :)

Anmeldt 10. juli 2022 via mobile enheter

Artig konsept. Mange restauranter å velge mellom. Enkel bestilling via nettside. Vi kunne bestille fra flere forskjellige restauranter samtidig. Drikke må man finne selv. Lite utvalg av alkoholfri drikke.

Takk, PauArv
Oslo Street Food, Markedsføring på Oslo Street Food, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juli 2022

Takk for din tilbakemelding. Vi er glade for å lese at du hadde en god opplevelse hos oss, og at du synes det er et artig konsept. Vi har bestilling inne på flere alkoholfri alternativer, og håper å kunne utvide bredt her fremover. Vi har også muligheter for å lage mocktails i cocktailbaren vår. Velkommen tilbake!

Anmeldt 2. juli 2022 via mobile enheter

Høyt nivå - DJ skaper atmosfæren - alle er glade og deilige. Spiste de beste Wings jeg noen gang har spist. Rommet er helt magisk.

Takk, 705dagb

Takk for nydelig anmeldelse, og for at du er med på å bidra til god stemning hos oss! Veldig hyggelig at både både DJ, wings og atmosfæren lever opp til forventningene. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til Oslo Street Food :)

Anmeldt 2. juli 2022 via mobile enheter

Stedet er fint og oppleves som veldig populært, noen av rettene fortjener en 5’er men fordi det ofte er vanskelig å finne sitteplasser, noen av rettene er dyre og ventetiden er så ujevn blir det kun 3. et kult sted som kunne vært så mye bedre.

Takk, 725mortenh

Takk for anmeldelse. Både plass og ventetid avhenger av id på døgnet og hvor travelt det er, hos oss som hos alle serveringssteder. Vi tar gjerne imot både ris og ros, og om du har konkrete forslag til hva som kunne gjort Oslo Street Food til et bedre sted, tar vi de gjerne imot. Vi ønsker at alle skal trives hos oss. Hjertelig velkommen tilbake!

Reisende som så på Oslo Street Food, så også på

Har du vært i Oslo Street Food? Del dine erfaringer!