Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott utsikt, deilig mat og hyggelig Italiensk servering”
Anmeldelse av Norda

Norda
Vurdert som nr. 394 av 1 601 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 17 - USD 38
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: I hjertet av urbane Oslo ønsker vi deg velkommen til en hyggelig opplevelse i vår restaurant i 13.etasje av Clarion Hotel The Hub. Vi tilbyr lokale retter med inspirasjon og teknikker fra Amerika, kvalitetsråvarer fra lokale leverandører og kanskje den fineste utsikten over vår favorittby, Oslo. Med byens største takhage, GrowHub, har grønnsakene og urtene på tallerkenen din, når sesongen tillater det, kun reist noen få etasjer. Ureist mat, liker vi å kalle det. Vi sees på Norda!
Anmeldt 17. august 2020

Norda ligger fantastisk til på byens tak og har en kort, men grei meny. Vi delte en forrett og valgte vegetar og fisk til hovedrett, og fikk et godt vinvalg til av vår Italienske kvinnelige kelner. Vi koste oss og kommer igjen.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, olejohsh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nordaoslo, Manager på Norda, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. september 2020

Hei Ole-Johns. H! Tusen takk for din tilbakemelding, jeg er så glad for å høre at du hadde en fin kveld hos oss! Dere er hjertelig velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (78)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 78 anmeldelser

Anmeldt 8. juni 2020 via mobile enheter

Etter å ha lest en rekke med "halvdårlige" anmeldelser var vi mildt sagt spente på hvordan kvelden ville bli. Vi kan derfor med glede si at måltidet ble en fest! Nydelige laksetartar, mørt lam og frisk og god dessert, og strålende service fra Alexandru, tusen takk for din oppmerksomhet Vi kommer gjerne tilbake☺

Dato for besøk: juni 2020
3  Takk, TorErik64
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nordaoslo, Manager på Norda, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. september 2020

Hei TorErik64! Tusen takk for din tilbakemelding, jeg er så glad for å høre at du hadde en fin kveld hos oss! Dere er hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning!
Mvh Frida

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. mai 2020 via mobile enheter

Vi spiste en 3-retters meny i restauranten 30.mai. Vi fikk et fint bord ved vinduet, og det var fint vær så vindusdørene stod åpne, noe vi satte pris på. Vi fikk bestilt drikke og maten kom i passe tempo. Det var kamskjell til forrett. Servitøren virket ikke helt sikker på hva som var i retten. Vi fikk ikke drikken (vin og øl) før etter at servitøren hadde fjernet de tomme forrettallerkenen. Vinen ble fylt i glasset uten at jeg ble tilbudt å smake på den først, noe jeg ble litt overrasket over. Forretten smakte godt. Hovedretten bestod av kylling og poteter. Dette smakte godt og porsjonen var passe stor. Vi bestilte kaffe til desserten og den kom i en liten enkel kopp uten tallerken. Desserten smakte godt. All betjening virket drillet i hvordan gjennomføre de nødvendige smitteverntiltakene. Det som trekker litt ned er servitøren som virket litt «småkjekk» og ikke helt holdt den standarden man forventer på en restaurant av Nordas ønskede nivå.

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nordaoslo, Manager på Norda, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. september 2020

Hei VacationOslos!
Tusen takk for din tilbakemelding, jeg er så glad for å høre at du hadde en fin kveld hos oss!
Vi ser på all tilbakemelding som veldig viktig for oss, og tar det videre med oss så vi kan bli bedre.
Mvh Frida

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. mai 2020 via mobile enheter

Fin utsikt og hyggelig betjening,men maten var under middels. Bestilte en tre retters og hovedretten besto av mye fett og avskjær. Vi spurte kelneren som ga tilbakemelding fra kokken at mye fett ga mer smak så det måtte vi regne med. Vi sa at over halvparten av kjøttet måtte skjæres vekk og var uspiselig, men svaret var det samme. Ser vi på pris og opplevelse finnes det nok andre restauranter å velge mellom der du får mere for pengene i Oslo.

Dato for besøk: mai 2020
25  Takk, torstoelen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nordaoslo, Manager på Norda, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. september 2020

Hei Kristiansund!
Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding til oss!
Jag må virkelig beklage for at dere ikke hadde en god opplevelse hos oss på Norda!
Selvsagt ikke sånn vi ønsker at det skal være her.
Vi ser på all tilbakemelding som veldig viktig for oss, og tar det videre med oss så vi kan bli bedre.
Mvh Frida

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. mai 2020 via mobile enheter

Det serveres nydelig mat, lekkert dandert og en stor hoved porsjon, og fantastiske viner. Hyggelig betjening, men underbemannet. Vår kelner glemte hva vi bestilte, men siden det var fullbooket og vi så han hadde for mye lot vinduet være og koste oss med det vi fikk. Dessverre fikk noen berusede personer rundt oss dominere, men hovmester var veldig tålmodig, er usikker på om de kunne vært kastet ut, uten t det skapte uro, men for oss som et par forstyrret det, og tiden ble brukt på disse i stedet for andre gjester.

Dato for besøk: mai 2020
Takk, jonrO8866CF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nordaoslo, Manager på Norda, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. september 2020

Hei Jon R!
Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding til oss!
Jeg må beklage for at oplevelsen deres ikke var helt på topp hos oss.
Vi ser på all tilbakemelding som veldig viktig for oss, og tar det videre med oss så vi kan bli bedre.
Mvh Frida

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Norda, så også på

 

Har du vært i Norda? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din