Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super Mat!!! Dra hit”
Anmeldelse av HonSan

HonSan
Vurdert som nr. 454 av 1 558 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 10. september 2021 via mobile enheter

Maten var utrolig god, veldig god service!
Det gikk fort fra jeg bestilte mat til jeg fikk den, og fikk alt jeg hadde bestilt.
Anbefaler veldig

Dato for besøk: september 2021
Takk, GoPlaces36871724966
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (105)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1923 av 105 anmeldelser

Anmeldt 10. september 2021

Veldig god mat og SUPER service! Anbefaler på det sterkeste!

Hovmester er utrolig profesjonell og hyggelig!

Dato for besøk: september 2021
Takk, emiliehaugerudhem99
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. august 2021

Kjøpte en 6 retter på Lets deal og var der på lørdag. Meget positiv opplevelse med veldig god mat. crispy chicken var favoritten, men til den prisen er jeg mer en fornøyd :-)

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 558runarm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. august 2021 via mobile enheter

En sentralt plassert asiatisk restaurant i Oslo sentrum. En bra meny, og god service. Kan absolutt anbefales. En grei drikke meny.

Dato for besøk: august 2021
Takk, 719tord
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2021

Vi måtte vente ganske lenge for å få bord, noe som ikke var veldig hensiktsmessig med tanke på at dette er i en smal gang der folk gikk inn og ut og det ble ikke tatt hensyn til smittevern.

Vi bestemte oss for mongolsk buffet, noe vi fort angret på. Maten var svidd, dynket i olje og uspiselig. Mannen som stekte maten brukte samme stekespade på rått og ferdig stekt kjøtt.

I tillegg hang det skilt flere steder at man måtte betale 100 kr om man ikke spiste opp. Noe som er en fantastisk idé med tanke på matsvinn, hadde bare maten vært spiselig.

Kommer ikke til å dra hit igjen.

Betjeningen var derimot veldig hyggelige.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, leaariana
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på HonSan, så også på

 

Har du vært i HonSan? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.