“Styr unna buffét. Hvis vi kommer tilbake blir det å prøve maten fra menyen.”
Anmeldelse av HonSan

HonSan
Vurdert som nr. 658 av 2 108 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 27. juli 2022 via mobile enheter

Vi ble ikke overbegeistret over dette konseptet. Vi var en familie på 3 voksne og to barn på 10 og 13. Barna valgte mat fra menyen, mens vi tre voksne valgte buffét.

Først sto vi i en kø for å plukke rått kjøtt og råe grønnsaker som vi så ga videre til kokken som så skulle steke dette. Så var det å stille seg i ny kø for å få servert det som var blitt stekt. Dette tok alt for lang tid! Ikke er det så enkelt å gå ut av køen i påvente av at maten blir ferdig, for da mister du plassen din og får en annens tallerken.
Vi trodde dette var som "normale" buffeter at maten var ferdiglaget, dessverre så vi ikke dette langtekkelige konseptet før etter at vi hadde bestilt.

Da vi kom tilbake til bordet, etter ca 25 min, hadde barna sittet alene og spist maten sin. Så hvis man ønsker å spise sammen, anbefales at enten alle velger buffét eller noe fra menyen.
Maten fra bufféten er helt på det jevne- men dynket i mye olje. Biffkjøttet var seigt og trælete.
Vi vil egentlig komme tilbake fordi de rettene som servitørene bar ut fra kjøkkenet så mer fristende ut! Neste gang velger vi oss noe fra menyen og håper på en litt bedre opplevelse. Ellers var restauranten fin med god atmosfære og servitørene hyggelige! Høyt støynivå- men det skyldes nesten full restaurant.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Jada-masa-123

Anmeldt 17. juli 2022

Har spist her flere ganger, og hver gang er jeg overrasket over servicen og den gode maten de leverer.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Kurt H
Anmeldt 8. juli 2022 via mobile enheter

Har besøkt restauranten har mange ganger. Veldig god mat og som regel er servicen veldig bra i restauranten. Dessverre så opplevde jeg at servicen denne gangen ikke var god. Bestilte kokken anbefaling med flere retter. Følte nesten at vi ikke fikk lov til å spise og kose oss. Før servitørenm omtrent hvor tallerken ut av hendene på oss før vi fikk spist ferdig. Holdt meg å få lov til å spise opp og kose seg. Ellers bør servitøren gi beskjed om at vi må være ferdig til et visst klokkeslett.

Takk, mariusl351
Anmeldt 18. juni 2022

Veldig fornøyd. Var veldig fint dær, hyggelige smilende folk, god service og nydelig mat. Anbefales!

Takk, KsP0216
Anmeldt 8. juni 2022

Vi bestilte trerettersmeny. De små forrettene var smakfulle og sprø. Vi fikk tre hovedretter istedetfor to slik det sto på menyen. Da ble det bare en reke til hver - litt lite til å være hovedrett. Kyllingretten var det rikelig av, men kjøttet smakte oppvarmet og var hardt og for mye stekebrett. Strimlet oksekjøtt fikk vi også. Det smakte godt, men var skuffende siden det ikke var det vi hadde bestilt. Hele måltidet var nesten uten grønnsaker. Når attpåtil mye av maten var fritert ble det en ubalansert smaksopplevelse.

Lokalene bar preg av bedre tider. Når vi attpåtil ble plassert rett ved siden av sprayflaske og klut til å tørke av bordet med ble det enda mindre trivelig.

Takk, 432marith

Reisende som så på HonSan, så også på

Har du vært i HonSan? Del dine erfaringer!