“God, men altfor dyr mat fra basic meny”
Anmeldelse av Atlas Brasserie

Atlas Brasserie
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 5. mai 2024 via mobile enheter

Dyrt men bra mat og rikelig porsjon. Vi var det til lunsj. Litt stressende servitør som ville ta matbestillingen med én gang, og selv om vi sa at vi skulle gi henne et hint når vi var klare til å bestille. Fantastisk Chicken Caesar salad med MASSE kylling som var perfekt stekt. Bestilte fries til og fikk en liten skål med kanskje 15 fries oppi som kostet 95,- kroner.
Prisene og stresset servitør trekker ned ellers ville jeg gitt 5.

Dato for besøk: mai 2024
Takk, Elion

Anmeldt 25. januar 2024 via mobile enheter

Veldig hyggelig sted, men altfor dyrt for så dårlig mat. Avocadotoasten til 300kr hadde ikke ekte avocado, men en ekkel skinnende grønn ferdigmiks. Kommer ikke til å spise lunsj der igjen.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Hannelarsen
Anmeldt 2. desember 2023

Var på restauranten nå i kveld. Kvaliteten på maten var helt ok. Alt for dyrt for den kvaliteten. Vi hadde en lite oppmerksom servitør. Tok lang tid å få bestilt, lang tid å få mat….alt tok lang tid. Servitøren kunne heller ikke norsk.
Det frister ikke å komme tilbake.

Dato for besøk: november 2023
Takk, sivanitalie
Anmeldt 23. september 2023 via mobile enheter

God mat og hyggelig servitør, skrekkelig hovmester som var svært lite løsningsorientert . God mat og hyggelig servitør

Dato for besøk: september 2023
Takk, Kathrine N
Anmeldt 21. juni 2023 via mobile enheter

Fer 2 stjerner fordi maten var god. Men å betale 400kr for 1 egg er lureri.
1stk EGG!! Det børde ikkje vært loveleg. Så fantastisk var det ikkje:
Det sto ingen pris på menyen. Så eg føler meg skamlurt.
Aldri aldri aldri meir.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Riley R

Reisende som så på Atlas Brasserie, så også på

Har du vært i Atlas Brasserie? Del dine erfaringer!