“Meget hyggelig betjening og”
Anmeldelse av Hot Shop

Hot Shop
Anmeldt 6. september 2020 via mobile enheter

Meget hyggelig betjening og glimrende service, absolutt alle rettene var helt fantastiske, kan på det varmeste anbefales, og kommer tilbake, om vi får bord da:)

Glimrende musikk også.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, Thomas P

Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Det var fastsatt meny og vi gikk for ekstra ostetallerken og vinpakke. Lokalene var lyse, betjeningen veldig serviceinnstilte og maten smakte godt.

2  Takk, 354tingh
Anmeldt 3. mars 2020

Vi var 5 venner som gledet oss til å teste ut Hot Shop som vi har hørt og lest om.
De har en 5- retter meny og tilhørende vinpakke. Vi tok full pakke. Som ekstra smaksprøve hadde de dagens kråkeboller fra Hitra som vi så klarte måtte teste. Maten generelt var gjennomført god, det samme for vinen - bortsett fra 1 hvitvin vi ikke synes passet helt. Maten kom i et ganske raskt tempo - dette skyldes nok at de har 2 bordserveringen på lørdagskvelden.
Alt i alt en helt grei opplevelse både med mat, vin, service og stemning.
Hot Shop er verdt et besøk.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, LinnOkk
Anmeldt 25. januar 2020

Tvers igjennom anstendige serveringer, dog uten wow-faktorer. Vi var her sist for et år siden, og var mer begeistret da. Forstsatt leverer de retter basert på sesong og kortreiste råvarer. Smaker kombineres på fiffig måte; sjøkrepsene med suaus av fermenterte grønne tomater var vakker og smaksrik. bakt blomkål med østersemulsjon var en veldig god kombinasajon. Breiflabbkjakene var mindre interessant, jeg vfikk noen seige stykker. Reinsdyrfilet blir aldri galt, med en god sjy. Vi valgte ikke vinmenyen til, jeg synes man fortjener bedre svar på hva den inneholder enn; riesling, chardonney, pinot noir etc. Jeg må også si at jeg foretrekker norsk som språk, sjøl om det ikke er noe å si på vennligheteen og servicen som sådan.

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, Arnebern
Anmeldt 9. november 2019 via mobile enheter

Hyggelig restaurant i de tidligere lokalene til Hot shop, derav navnet. Restauranten er populær og har en set meny til alle. Det er mulig å bestille vinpakke til, evt bare øl eller vin på glass. Hyggelige servitører. Deilig mat med gode drikker som passet godt til rettene. Vi kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: november 2019
Takk, VacationOslo

Reisende som så på Hot Shop, så også på

Har du vært i Hot Shop? Del dine erfaringer!