“Utrolig måltid.”
Anmeldelse av Hot Shop

Hot Shop
Vurdert som nr. 304 av 2 121 Restauranter i Oslo
Anmeldt 21. juni 2023 via mobile enheter

Fantastisk, over all forventning. Både maten og vinen var perfekt. Det beste beste måltidet på lang tid. Utrolig gode smaker i løpet av hele middagen.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Sigurd F

Anmeldt 29. april 2023

Oslo's for tiden beste restaurant ?
med fantastisk mat og utrolig hyggelig og god og personlig service.
Ferdig snakket !

Dato for besøk: februar 2023
3  Takk, otomlie
Anmeldt 28. april 2023

Smakfulle og lekre retter, og fantastisk servitør. Uformelt og hyggelig. Vi kommer garantert tilbake👍

Dato for besøk: april 2023
1  Takk, Elisabeth L
Anmeldt 4. februar 2023 via mobile enheter

Dette går for å være en av de aller beste restaurantene i Oslo. Nå vet jeg hvorfor. Maten en ren nytelse uten svake punkter, og det er sjelden med en lang meny! Fra du kommer til du går blir du tatt godt vare på! Du får følelsen av å komme på besøk til gode venner som har bestemt seg for at du skal ha en hyggelig og god opplevelse. « Er du sulten», « ja, jeg gleder meg», «Det er bra, for vi har laget mat!» Tonen var satt!

Dette må være den hyggeligste restauranten i Oslo nå. Hele tiden oppmerksomme og vennlige. Tar seg tid til å svare, og sjekke ut det du lurer på. Serveringen var perfekt timet slik at det var tid til å prate sammen og uten at vi følte at vi ventet på neste rett. Alle ansatte bidro og det var tydelig at det var en god stemning blant personalet, og det skaper en trivelig atmosfære. Bordene er plassert med med romslighet, men allikevel med en opplevelse av intimitet.

Og så maten da. Svært delikat, men uten mye dill dall som kan bli for mye! hver enkelt rett en egen smaksopplevelse. En fylt morkel som må være noe av det beste jeg har smakt til da, men som overgås av et stykke sellerirot som gjør at jeg må revurdere alt jeg tenker om grønnsaker. Menyen er svært godt komponert, og sommelieren står ikke noe tilbake for kjøkkenet. Perfekt komponerte viner til rettene, og rikelig servering! Nesten litt for rikelig da min kjære knapt drakk halve vinpakken, og jeg…..

Sjelden har jeg vært så lykkelig etter et måltid! Tusen takk for en fantastisk opplevelse!

Dato for besøk: februar 2023
2  Takk, Phrederic
Anmeldt 16. oktober 2022

Vi har vært så heldige å få bord på Hot Shop to ganger det siste året. Denne restauranten har alt; ekstremt god og spennende mat med fantastisk vinpakke til, avslappet stemning, usedvanlig hyggelige og personlige kelnere med det rette glimtet i øyet. Som en i vårt følge sa: når kelneren har svart hettegenser, MÅ jo bare resultatet bli bra. Her føler vi at vi er hjemme hos noen som har laget til et utrolig måltid for oss, og som serverer det med innlevelse og kunnskap.

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, Tone Bianca S

Reisende som så på Hot Shop, så også på

Har du vært i Hot Shop? Del dine erfaringer!