Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Terningkast 4”
Anmeldelse av Kolonihagen Frogner

Kolonihagen Frogner
Vurdert som nr. 167 av 1 570 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 50 - USD 80
Kjøkken: Fransk, Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Uteservering, Reservasjoner
Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Dårlig åpning på kvelden, da rommet vi ble plassert i var iskaldt. Flere satt med jakka på uten at personalet gjorde mine til å gjøre noe med problemet. Da vi ba om å få inn en ekstra ovn eller to kom de omsider med det. Da ble det imidlertid problemer med sikringen, slik at strømmen gikk flere ganger.
Vi fikk derfor første glass med drikke på huset.
Vi spiste en 5 retters meny, og maten var veldig god. Til en 5'er på terningen. Grei service, men vi måtte kommunisere på engelsk.
Greit å ha vært her, men dette fristet ikke til gjentakelse.
Totalt: terningkast 4.

Dato for besøk: november 2018
Takk, thomashQ2750CY
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (232)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1317 av 232 anmeldelser

Anmeldt 25. oktober 2018

Veldig koselig og innbydende sted på Frogner. Vi fikk raskt et hyggelig bord og service. Veldig begrenset utvalg for lunsj så vi tok en rett hver. Min kjære gikk for spisskål og den var hun svært godt fornøyd med. Jeg gikk for rugbrød med tilbehør. Det smakte også ganske godt. Skulle gjerne ønsket meg litt bedre smak på min lunsj, samt større utvalg i lunsjretter. Prisnivået var helt greit.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Tartufo17
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. august 2018 via mobile enheter

Dette var en skuffende opplevelse. After work event med bobler og street food. Det hele begynner med at alt må bestilles i baren, så tar du bongen til disken på kjøkkenet og må stå å vente på maten for å ta den med ut. To småretter var det eneste man kunne bestille, halvfabrikata. Svelene så i hvert fall ikke hjemmelaget ut, minimalt m fisk. Iskaldt ute i bakgården, ikke et IKEA pledd i sikte. Et glass champagne (billig sådan) kr. 165,- for et glass, knapt halvfullt. Ingen servitører i sikte, i gammeldags stil, ingen bestilling ved bordene. Dyrt for veldig lite mat og ingen service. Anbefales ikke.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, 180hanned
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juni 2018

En intim koselig bakgårds restaurant, god forventet service, enkle men gjennomtenkte retter. Her kommer jeg tilbake.

Dato for besøk: juni 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, John H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. mai 2018 via mobile enheter

Kolonihagen serverer veldig god lunsj i trivelige lokaler, men til svært dyre priser. Lunsj-porsjonene er relativt små, og prisen er ikke forsvarlig. Men har du lyst til å oppleve et hyggelig nabolag i Oslo og være garantert en trivelig opplevelse, så er likevel Kolonihagen et veldig godt alternativ.

Dato for besøk: april 2018
Takk, Ingrid L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Kolonihagen Frogner, så også på

 
Oslo, Østlandet
 

Har du vært i Kolonihagen Frogner? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.