Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Topp kvalitet og god stemning”
Anmeldelse av Kolonihagen Frogner

Kolonihagen Frogner
Vurdert som nr. 179 av 1 540 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 15 - USD 50
Kjøkken: Fransk, Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Frokost, Uteservering, Reservasjoner
Anmeldt 22. september 2020

Økologisk restaurant med delikat og smakfull mat lekkert servert. Anbefaler både lunsj og middag / kveldsmeny. En helt egen opplevelse og topp kvalitet på mat og presentasjon. Varierende service, men for det meste bra. Min favorittrestaurant i Oslo! Her har jeg vært flere ganger. Her kommer jeg tilbake.

Dato for besøk: oktober 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Tingebling
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (230)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 230 anmeldelser

Anmeldt 24. august 2020

Satte oss på loftet og bestilte 4-retter med vinpakke. Nydelig mat og drikke. Lun og behagelig atmosfære. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Kickflip
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. februar 2020 via mobile enheter

Spiste en lett lunsj m lokalbrygget øl. Rødbetsalat var nydelig og fritert fisk smakte også upåklagelig. Lun atmosfære og rask og trivelig betjening.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, 474_yvinds
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. oktober 2019 via mobile enheter

Her har jeg vært før og fått god mat. Nå
Var konseptet endret til små deleretter. Vi tok en smak på alle med vin til og da kom vi innom mye godt og vinvaalgene falt i veldig god smak. Hyggelig servering og full klaff på alt

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, 580karib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2019

Vår venninnelunsj denne lørdagen ble ikke helt vellykket. Årsak var en sur betjening og lite god Dagens suppe. Salaten var også meget spesiell og falt ikke i smak. Fisketaco var god, men det er små porsjoner. Synes også det er unødvendig å måtte betale for en skive brød før maten. Det skulle følge brød med suppen, men da mente hun at vi hadde jo fått brød og sent og lenge kom hun endelig med litt brød til. Oppleveses som litt skipt!

Dato for besøk: september 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Karin S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kolonihagen Frogner, så også på

 
Oslo, Østlandet
 

Har du vært i Kolonihagen Frogner? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din