På Oslofjorden med egen badstue - helt toppen!

Ble invitert til Kok en dag før Jul 2024. Var litt betenkt, men tenkte bli bare med så ser man. Det... les mer

Anmeldt 30. desember 2024
Renee_Nch
Zürich, Sveits
Badstucruise

Anmeldt 10. februar 2024
Marit S

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
Mer informasjon
Anmeldt 10. februar 2024

Kjempestas med badstue og bad mens vi kjørte ut i Oslo fjorden . Skipperen Daniel passet på at vi fikk mange badestopp i løpet sv turen. Anbefales!

Dato for opplevelse: februar 2024
Takk, Marit S
Anmeldt 1. mars 2023

Det var en utrolig fin opplevelse fra start til slutt! Ble møtt av en hyggelig betjening som forklarte opplegget. Jeg var alene så booket felles badstue, noe som fungerte utmerket. Det var varmt i badstuen med nok ved og vann til hele bookingen, det var også et fint bade-område med en stige som gjorde det lett tilgjengelig. Kan virkelig anbefales!

Dato for opplevelse: februar 2023
Takk, ReiseSandraO
Anmeldt 19. desember 2022

Dårlige kjøpsrettigheter. Bestilte med en feil på natten og tok kontakt med en gang neste morgen og forklarte at det ble bestilt dobbelt. Ikke mulig å refundere, ganske trist i og med at det er så dyrt ift andre aktører og jeg ikke har mulighet til å endre dato. Veldig kjip opplevelse.

Dato for opplevelse: desember 2022
Takk, soljern
Anmeldt 28. oktober 2022

Meditativ og deilig Kok Aker brygge med Christian som badstumester og badsturituale med beste oljer, damp og musikk. Skal gjentas!

Dato for opplevelse: oktober 2022
Takk, 1hildel
Anmeldt 15. juli 2022

Leide Kok som en del av et utdrikningslag og det ble en kjempesuksess! Badstumesteren vår Christian kan anbefales; hyggelig, morsom og profesjonell!

Dato for opplevelse: mai 2022
Takk, 357nikolaim