“Par lunsj”

[VIN] Bjørvika
Omgivelser: Gamle Oslo
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 15. august 2021 via mobile enheter

Morsomt sted for vinelskere.
Skal man ha en hyggelig lunch eller aften med vin man ikke har drukket før, er Vin Bjørvika kanskje det beste alternativet. Her er det høy kunnskap rundt vin og servitør / hovmester vet virkelig hva som er hva !

Et lite minus for at det ikke er mulig å komme i kontakt med stedet på forhånd. Forsøkt reservere bord 2 ganger uten å få noen bekreftelse. Servitør som tok oss i mot virket likegyldig til det da vi tok det opp og hadde en litt sarkastisk stil.

Servitørene som serverte oss i etterkant var veldig hyggelige.

Koselig sted!

Dato for besøk: august 2021
Takk, 5bj_rnars

Anmeldt 9. august 2021 via mobile enheter

Da vi var i Oslo i sommer, endte vi opp her sammen med et vennepar to kvelder på rad, fordi det var så bra!
Koselig lokale og selvfølgelig mange gode viner og drinker på menyen. Men mest av alt på grunn av servicen, alle som jobber der er serviceminded og utrolig kunnskapsrike. Vi kommer tilbake!

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, FrkLarsen
Anmeldt 5. juli 2021

Vi var innom her forrige helg for noen glass med vin, og opplevde en service utenom det vanlige. De ansatte hadde masse kunnskap som de villig delte og etter tips fra de, kjøpte vi 2x tre halvglass vin, for å smake samme drue fra forskjellige produsenter/områder/land slik at man kan sammenligne. Fikk også en innføring i de forskjellige. Dette var veldig lærerikt! Vi kommer tilbake!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, dagf83
Anmeldt 7. juni 2021 via mobile enheter

Fikk plass i sola ute, og drakk et par glass vin. Stort utvalg av viner på glass. Her er det mye godt! God service og fikk inntrykk av høy kunnskap hos personalet. Prøvde kke noe av maten denne gangen. Kommer lett tilbake. Sikkert greit å booke bord. Dette er et populært sted, og det er lett å forstå hvorfor.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, kbergl
Anmeldt 21. oktober 2020 via mobile enheter

Dette er en vinbar som anbefales på det varmeste. Stort utvalg på øl og vin. Dyktig personale som er godt utdannet og meget kunnskapsrike. Hyggelig atmosfære artig å se så mye fine viner i hyller på restaurant. Fine toaletter.
Dette er et vinbar man har lyst å komme tilbake til.

Om sommeren er det veldig fint å sitte ute.
Kommer tilbake.

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, Nils Kristian F

Reisende som så på [VIN] Bjørvika, så også på

Har du vært i [VIN] Bjørvika? Del dine erfaringer!