“Finfin opplevelse. Nydelig”

Statholdergaarden Og Statholderens Mat Og Vinkjeller
Kjøkken: Skandinavisk
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Finfin opplevelse. Nydelig 10-retter til hyggelig pris. Flott service. Veldig god totalopplevelse.
Deilig oppgradert vinpakke. Juicemenyen var slager hos den yngste. Hyggelig miljø og vennlig personale. Vi kommer gjerne tilbake

1  Takk, Fresno_10

2024 av 295 anmeldelser

Anmeldt 10. august 2020

Har gledet oss lenge til å komme tilbake for en ny matopplevele, nå som menyen endres hver mnd, må man sørge for hyppige besøk slik at man ikke går glipp av noe :-)
Dette blir jo bare bedre og bedre. Ikke vet jeg hvor Bent Stiansen henter sine ansatte, men flinkere og hyggeligere servitører finner man ikke i denne byen, det gjelder både erfarne servitører og lærlinger, de er bare helt fantastiske. Gleder oss allerede til neste besøk.

1  Takk, 843ko
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat og drikke i hyggelig atmosfære. Veldig kunnskapsrik og hyggelig betjening. 10 retters spennende meny, men totalt opplevelsen ble litt redusert da hele følget var litt sultne når vi gikk derifra...

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, tors939
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi har besøkt Statholdergaarden flere ganger tidligere, alle gangene med utmerket resultat og opplevelse.
Denne gangen ønsket vi å forsøke Mat & Vinkjelleren - noe vi så frem til med spenning.
Vi var 4 personer som bestilte hver vår 3-retters. Maten var svært bra - men stemningen ble dessverre noe punkterte av en ung ambisiøs kelner som pushet alt for hardt på for at valg av drikke skulle ligge på det aller høyeste og kostbare nivået. Ba om vinkart, noe som kun fantes via en iPad som kelneren hadde tilgang til. Som følge av nevnte setting ble denne kvelden mer stressende enn en avslappende kveld med gode opplevelser.
Beklager å måtte si at kvelden ble en stor skuffelse.

5  Takk, tlindstr
Anmeldt 25. mai 2020

Endelig er vi tilbake på Statholderens Mat & Vinkjeller og her skuffer de aldri. For en matopplevelse, ikke bare får man servert retter som i seg selv er små kunstverk, men du tror nesten ikke at mat kan smake så godt, ren nytelse. Har vært igjennom utallige ti-retters her, men blir like imponert hver gang. Ikke vet jeg hvor Bent Stiansen finner sine ansatte, men maken til service finner man ikke andre steder i denne byen. Bord til neste nytelse er allerede bestilt.

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, 843ko

Reisende som så på Statholdergaarden Og Statholderens Mat Og Vinkjeller, så også på

Har du vært i Statholdergaarden Og Statholderens Mat Og Vinkjeller? Del dine erfaringer!