Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk opplevelse”

Statholdergaarden og Statholderens Mat og Vinkjeller
Vurdert som nr. 20 av 1 601 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Skandinavisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 1. september 2020 via mobile enheter

Fantastisk opplevelse med en flott balansert 10-retters. Vi gikk for den vanlige vinpakken og alt falt i smak. Jeg har Cøliaki og følte meg veldig trygg på deres kunnskaper om gluten. Opplevde en gang at jeg fikk feil rett (med gluten), men det rettet de opp med en eneste gang da det ble oppdaget.

Reisefølget gikk derifra med en opplevelse for livet. Alle mett, fornøyd og bittelitt brisne etter all den gode vinen.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, oyvindlille
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (274)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 274 anmeldelser

Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Finfin opplevelse. Nydelig 10-retter til hyggelig pris. Flott service. Veldig god totalopplevelse.
Deilig oppgradert vinpakke. Juicemenyen var slager hos den yngste. Hyggelig miljø og vennlig personale. Vi kommer gjerne tilbake

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Fresno_10
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020

Har gledet oss lenge til å komme tilbake for en ny matopplevele, nå som menyen endres hver mnd, må man sørge for hyppige besøk slik at man ikke går glipp av noe :-)
Dette blir jo bare bedre og bedre. Ikke vet jeg hvor Bent Stiansen henter sine ansatte, men flinkere og hyggeligere servitører finner man ikke i denne byen, det gjelder både erfarne servitører og lærlinger, de er bare helt fantastiske. Gleder oss allerede til neste besøk.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 843ko
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat og drikke i hyggelig atmosfære. Veldig kunnskapsrik og hyggelig betjening. 10 retters spennende meny, men totalt opplevelsen ble litt redusert da hele følget var litt sultne når vi gikk derifra...

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, tors939
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi har besøkt Statholdergaarden flere ganger tidligere, alle gangene med utmerket resultat og opplevelse.
Denne gangen ønsket vi å forsøke Mat & Vinkjelleren - noe vi så frem til med spenning.
Vi var 4 personer som bestilte hver vår 3-retters. Maten var svært bra - men stemningen ble dessverre noe punkterte av en ung ambisiøs kelner som pushet alt for hardt på for at valg av drikke skulle ligge på det aller høyeste og kostbare nivået. Ba om vinkart, noe som kun fantes via en iPad som kelneren hadde tilgang til. Som følge av nevnte setting ble denne kvelden mer stressende enn en avslappende kveld med gode opplevelser.
Beklager å måtte si at kvelden ble en stor skuffelse.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, tlindstr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Statholdergaarden og Statholderens Mat og Vinkjeller, så også på

 

Har du vært i Statholdergaarden og Statholderens Mat og Vinkjeller? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din