Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fortsatt en stor opplevelse!”

Statholdergaarden og Statholderens Mat og Vinkjeller
Vurdert som nr. 19 av 1 552 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Skandinavisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 31. juli 2021

Endelig åpent igjen etter pandemien! Og - det hele var like bra som før. En herlig ti retters meny! Vi sto over vinmenyen (ville blitt litt for mye), men glasset med både hvitvin og rødvin gjorde ikke skam på maten. Husk å bestille bord i god tid!

Dato for besøk: juni 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Knut1305
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (280)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 280 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

Vi var 4 stykker her som valgte 10-retters smaksmeny + tilhørende vinpakke. Og det var en fest fra start til slutt! Vår servitør var positiv, profesjonell og informativ. Den ene retten avløste den andre med helt ideel pause imellom. Vinpakken til menyen var topp. At denne opplevelsen er mulig å få for den prisen er nesten ikke til å fatte. Hit skal vi tilbake flere ganger!

Dato for besøk: mai 2021
Takk, Johtov
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. september 2020 via mobile enheter

Fantastisk opplevelse med en flott balansert 10-retters. Vi gikk for den vanlige vinpakken og alt falt i smak. Jeg har Cøliaki og følte meg veldig trygg på deres kunnskaper om gluten. Opplevde en gang at jeg fikk feil rett (med gluten), men det rettet de opp med en eneste gang da det ble oppdaget.

Reisefølget gikk derifra med en opplevelse for livet. Alle mett, fornøyd og bittelitt brisne etter all den gode vinen.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, oyvindlille
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Finfin opplevelse. Nydelig 10-retter til hyggelig pris. Flott service. Veldig god totalopplevelse.
Deilig oppgradert vinpakke. Juicemenyen var slager hos den yngste. Hyggelig miljø og vennlig personale. Vi kommer gjerne tilbake

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Fresno_10
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. august 2020

Har gledet oss lenge til å komme tilbake for en ny matopplevele, nå som menyen endres hver mnd, må man sørge for hyppige besøk slik at man ikke går glipp av noe :-)
Dette blir jo bare bedre og bedre. Ikke vet jeg hvor Bent Stiansen henter sine ansatte, men flinkere og hyggeligere servitører finner man ikke i denne byen, det gjelder både erfarne servitører og lærlinger, de er bare helt fantastiske. Gleder oss allerede til neste besøk.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 843ko
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Statholdergaarden og Statholderens Mat og Vinkjeller, så også på

 

Har du vært i Statholdergaarden og Statholderens Mat og Vinkjeller? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.