Statholdergaarden Og Statholderens Mat Og Vinkjeller
Kjøkken: Skandinavisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 18. november 2023 via mobile enheter

Bestilte and, utrolig godt! Og dessert av hvit sjokolade og rømme. God service hele veien, kommer gjerne tilbake hit en annen gang.

Dato for besøk: november 2023
Takk, Brith P

Anmeldt 20. august 2023 via mobile enheter

En helt fantastisk matopplevelse, 10 retters smaksmeny med vinpakke. Hyggelige, kunnskapsrike og unge motiverte servitører, hærlig! Gleder oss til neste gang <3

Dato for besøk: august 2023
Takk, Hege D
Anmeldt 30. mai 2023

I anledning vårt sølvbryllup tok vi med oss min mor, samt våre to voksne barn til Statholderens mat og vinstue.
Vi ble tatt godt i mot fra føreste stund av et ungt, entusiastisk og kunnskapsrikt serviceteam. Vi valgte 10-retters, fire av oss tok oppgradert vinpakke og en valgte alkoholfritt. Absolutt alle rettene smakte helt fantastisk, og var i tillegg spennende, med inspirasjon fra forskjellige verdenshjørner. Lokalet er intimt og hyggelig, og mange steder kan lære av disse unge servitørene. Vi takker for en hyggelig opplevelse, og kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Nin68
Anmeldt 13. januar 2023 via mobile enheter

Tusen takk for en fantastisk 10 retters meny! Vi ble godt tatt vare på av dyktige servitører. Vi kommer mer enn gjerne på et nytt besøk hos dere.

Dato for besøk: januar 2023
Takk, 141516_141516
Anmeldt 3. september 2022 via mobile enheter

Vi var i kjelleren (Startholderes mat og vinkjeller) og det var utrolig bra service, vi følte oss velkomne og fikk absolutt følelsen av å være viktige gjester. Bent Stiansen tok selv turen rundt i lokalet. Vi spiste 10- retters menyen og maten var ypperlig og vinpakken var meget bra.

Dato for besøk: september 2022
Takk, 723nielserikh

Reisende som så på Statholdergaarden Og Statholderens Mat Og Vinkjeller, så også på

Har du vært i Statholdergaarden Og Statholderens Mat Og Vinkjeller? Del dine erfaringer!