Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Topp mat”
Anmeldelse av Damaskus Restaurant - STENGT

Damaskus Restaurant
Restaurantdetaljer
Anmeldt 26. august 2021 via mobile enheter

Stort meny, hyggeleg ansettar og koseleg plass.
Beste mat eg har smakt på lenge. Anbefaler for dei som glad i grillmat.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Alloush98
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (15)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 15 anmeldelser

Anmeldt 28. september 2020 via mobile enheter

Etter å ha elsket lidenskapelig i minst 24 timer uten mat i nebbet, risikerte vi å gå radmagre inn i en ny uke. Det var da min kvinne kom med forslaget om at vi skulle ta på oss tøystykker i ulike farger, ja, rett og slett noe vi mennesker har valgt å kalle klær. Så, kontroversielt nok, tenker du kanskje, tok vi på oss klær. Etter en rask tur i nedoverbakke i hver vår hjemmelagde rullestol, skrenset vi utenfor Damaskus restaurant, på en måte som ville gjort enhver rullestol-råner mektig imponert. Inne på Damaskus møtte en lun og vennlig atmosfære oss. Det var flere ulike konstellasjoner på de forskjellige bordene. De var der mest sannsynlig med samme mål som oss; mat i nebbet! Og hvilken mat vi fikk! Min kvinne spiste en slags kebab av lammekjøtt og aubergine, og jeg spiste kylling, og tungene våre angret ikke! De angret ikke på at de hadde tatt bopel i akkurat våre munner, i hver fall ikke denne kvelden. For det de fikk servert var rene, møre og gode smaker for samtlige 169 kroner (eller noe der omkring) pr. hovedrett. Våre tunger kommer garantert tilbake. De gleder seg til å komme tilbake. Heia Syria.

Dato for besøk: september 2020
Takk, gulhatt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. februar 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat! Ny favoritt- restsurant i oslo. Spiste dagens rett til 150 kr. Utrolig godt og ble mett og god. Her kommer jeg snart igjen . Veldig hyggelig betjening også.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, HelgeAndersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. oktober 2019 via mobile enheter

Veldig hyggelige og behjelpelige ansatte, kjempe god mat og koselige lokaler. Veldig rimelige priser også.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, 86jonasberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. mai 2019 via mobile enheter

Veldig god og variert mat. Vi bestilte Mini meza, hummus med kjøtt og kylling shawarma. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: april 2019
2  Takk, Mavi-Oslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Damaskus Restaurant, så også på

 

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.