Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Knallbra”
Anmeldelse av Mesob Restaurant

Mesob Restaurant
Vurdert som nr. 146 av 1 601 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Omgivelser: Gamle Oslo
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 27. september 2020 via mobile enheter

Supergod mat. Rikelig på fatet, masse gode smaker. Alle ble mette og fornøyde. Prøver honningvinen neste gang. Koselig servitør. Anbefales!

Dato for besøk: september 2020
Takk, Mari Kathrine S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (42)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1014 av 42 anmeldelser

Anmeldt 10. september 2020 via mobile enheter

Autentisk og koselig!
Vi bestilte via let’s deal, men kommer definitivt til å komme tilbake. God mat, og i rikelige mengder. Spennende å prøve noe nytt, og en fin måte å dele et måltid på. Anbefales!

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, emmgran
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2020 via mobile enheter

Fin kulturell opplevelse!
God mat med mange veganske alternativ på menyen også. Hyggelig servitør! En generelt hyggelig og fin opplevelse med god mat. Ble veldig mett

Dato for besøk: september 2020
Takk, adjenq
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020

Kom over denne restauranten i forbindelse med en «lets deal»kampanje. Kampanjen var et spesifikt tilbud på en stor rett med drikke. Da vi kom dit første gangen var det vi skulle ha riktignok utsolgt, og kjæresten min og jeg trodde vi måtte finne en annen restaurant. Så sa han som drev stedet at vi kunne få mat han hadde gratis og komme igjen på et senere tidspunkt. Det vi spiste viste seg å være omtrentlig alt det vi faktisk skulle hatt! Meget mette og fornøyde vendte vi hjem.

Noen dager senere kom vi igjen, og igjen opplevde vi utsøkt kundeservice. Til tross for at det igjen var utsolgt for det vi egentlig skulle hatt, så fikk vi to store kjøtt-retter. Det var egentlig bedre enn det vi skulle hatt, siden vi så og si hadde spist det allerede kun noen dager før. Igjen ble vi storfornøyde med maten, og jeg kan virkelig anbefale kjøttrettene de har der.

Dette er et sted jeg absolutt kan se for meg at jeg kommer tilbake til.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, henriklramstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. februar 2020 via mobile enheter

Dra hit! Mesob serverte veldig god, og smakfull mat. Maten var heller ikke dyr. Så det var en fin bonus!

Dato for besøk: februar 2020
Takk, hellit
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mesob Restaurant, så også på

 

Har du vært i Mesob Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din