Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat og hyggelig service!”

Theka Indian Street Food and Bar
Vurdert som nr. 846 av 1 592 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 6 - USD 26
Restaurantdetaljer
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og hyggelig service!
Prøv både vegetar og kjøttretter, alt er utrolig smaksrikt.
Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, RenateRR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (45)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 45 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Grei/god mat, men elendig service. Vanskelig å bestille drikke. Fikk ikke forretten som var bestillt, og fikk først øl på tredje forsøk. Servitørene legger ikke merke til deg. Observerte flere bord som gikk fordi ingen kom ut og tok bestilling fra dem. Servitørene brukte dessuten kundetoalettene (!).

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, KalleKanin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020

Maten er helt ok. Kjekt å sitte ute på løkka. Men servicen er for dårlig. Alt tar tid. Det jeg vil bestille, har de ikke. Jeg bestiller en annen rett med lam, men den kommer med kylling. Kyllingen består av svært mye bein. Vi ber om regningen, jeg går til slutt inn for å betale fordi det tar for lang tid. Konklusjon: jeg kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, JCKiell
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Dette er Indisk street food på sitt beste. Enkelt, rimlig og godt. D er ikke en resteurant, men gatemat i veldig hyggelige omgivelser til venlige priser.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, larserikg2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

Nydelig mat, hyggelig stemning. Spiste Thali med og uten kjøtt som var smakfull og spicy, og kyllingrullen var rett og slett magisk! Anbefales!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 958siwb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Theka Indian Street Food and Bar, så også på

 

Har du vært i Theka Indian Street Food and Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din