“Grei mat, men forferdelig service”

Theka Indian Street Food and Bar
Vurdert som nr. 439 av 2 121 Restauranter i Oslo
Beskrivelse: Velkommen til Theka, som ligger på Grünerløkka i Oslo hvor vi serverer smakfulle retter inspirert av indisk streetfood med en moderne vri!
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Grei mat, men forferdelig service. Servitøren var kun innom bordet da vi bestilte. Vi prøvde å få kontakt med betjeningen for å bestille mer å drikke men det var vanskelig. Da vi skulle betale stod det tre servitører i baren å hang/slappet av og var vanskelig å få tak i. Maten var god, men fikk et «fastfood» inntrykk av salaten som ble servert ved siden av. I tillegg ble det opplyst at det var saus med i menyen, men jeg fikk kun med en liten dressingskål med saus.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 624karolineb

Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Bestilte tikka masala og lam korma med nøtter og kokos!
det var ikke en eneste nøtter i gryten og smaken av kokos var som om det var noen få dråper av kokos oppi masse olje, krydder og vann! Tikka masalaen smakte heller ikke det samme som 100 andre steder som vi hadde spist før! Sa i fra til servitøren om at maten smakte annerledes enn det de vanlige indiske grytene pleier å smake, han bare: å? Annerledes? Også gikk han! De er bare så heldige som har fått en av gode plasseringene på grunerløkka! Ellers hadde gått konkurs.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, eliiima
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og hyggelig service!
Prøv både vegetar og kjøttretter, alt er utrolig smaksrikt.
Anbefales på det varmeste.

1  Takk, RenateRR
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Grei/god mat, men elendig service. Vanskelig å bestille drikke. Fikk ikke forretten som var bestillt, og fikk først øl på tredje forsøk. Servitørene legger ikke merke til deg. Observerte flere bord som gikk fordi ingen kom ut og tok bestilling fra dem. Servitørene brukte dessuten kundetoalettene (!).

1  Takk, KalleKanin
Anmeldt 22. juli 2020

Maten er helt ok. Kjekt å sitte ute på løkka. Men servicen er for dårlig. Alt tar tid. Det jeg vil bestille, har de ikke. Jeg bestiller en annen rett med lam, men den kommer med kylling. Kyllingen består av svært mye bein. Vi ber om regningen, jeg går til slutt inn for å betale fordi det tar for lang tid. Konklusjon: jeg kommer ikke tilbake.

Takk, JCKiell

Reisende som så på Theka Indian Street Food and Bar, så også på

Har du vært i Theka Indian Street Food and Bar? Del dine erfaringer!