“Anbefales!”

De La Casa Pastabar Frognerveien
Anmeldt 22. april 2024 via mobile enheter

AMAZING!
Nydelig mat, koselig atmosfære og veldig hyggelig personell!
Anbefaler denne til alle pasta-elskere, den beste i hele byen! 😍

Dato for besøk: april 2024
Takk, Frida B

Anmeldt 11. april 2024

Dro hit med en gjeng med venner. Hyggelig sted og personale, men jeg fikk servert den dårligste pastaen jeg noen gang har spist ute. Altfor salt pasta og kjøttet var tørt og smakløst. Mine venner som spiste det samme som meg var enig. De som spiste andre ting var heller ikke utpreget fornøyd med maten. Jeg klarte ikke å spise opp siden det var altfor salt.

Kommer dessverre ikke hit igjen. Overpriset og dårlig.

Dato for besøk: april 2024
Takk, Anneshtravel
Anmeldt 20. mars 2024

Nydelig pasta! Nydelig tiramisu! Hyggelig stemning, servicen «hakket» litt innimellom uten at jeg skal trekke all verden for det. Vi har (nesten) gjort det til en «vane» å gå innom her før besøk på Gimle kino. Ingen grunn til å endre på det!

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Tom-Erik F
Anmeldt 27. februar 2024 via mobile enheter

Supert sted med gode glutenfrie alternativer. Hyggelig betjening og koselig atmosfære. Fikk maten raskt og den var veldig god!

Dato for besøk: februar 2024
Takk, 542hegeh
Anmeldt 26. februar 2024 via mobile enheter

Jeg og min veninne besøkte De La Casa en dag i februar. Hun hadde hørt mye bra, og vi bestilte bord på forhånd selv om vi skulle dit på dagtid. Det var nok lurt, var stadig noen innom som måtte snu i døra. Restauranten er forholdsvis liten, og har servering både ute og inne. Stilen er rustikk og enkel.

Her er pasta hovedingrediensen, selv om de også har mye annet godt på menyen, også for vegetarianere. Vi bestilte pasta begge to, jeg en Ribeye Linguini og hun en Del Mar. Vi var begge veldig fornøyde. Til dessert tok vi en Tres Leches som også var god. Generelt sett mye spennende på menyen, ikke minst når det gjaldt pasta, hvor det er mange gjengangere rundt omkring.

Det var travelt da vi var der, og servitøren hadde mye å gjøre. Allikevel vil jeg si servicen var ganske god. Prisene er det heller ikke noe å si på.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, LineH79

Reisende som så på De La Casa Pastabar Frognerveien, så også på

Har du vært i De La Casa Pastabar Frognerveien? Del dine erfaringer!