Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God pizza, oppleves autentisk italiensk”
Anmeldelse av Villa Paradiso Oslo Sentrum - STENGT

Villa Paradiso Oslo Sentrum
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 7 - USD 31
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Velkommen til en autentisk italiensk restaurant med vedfyrt pizzaovn. Vi serverer deg den autentiske, napolitanske pizzaen, med myk bunn og boblete brem, i tillegg til et hav av delikate retter med smaker fra Middelhavsområdet. Nyt snacks og noe godt i glasset i Bar Bellini, før du tar turen opp til à la carte avdelingen i 2. etasje, der du kan se pizzaioloene gjøre sine pizzakunster. Benvenuto!
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Vi var innom på lunsj og var fornøyde med både pizza og service! Hyggelige ansatte og god pizza. Fyllet var kanskje litt «vått» men smaken av både fyll og bunn var kjempegod.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 767vanjah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
243cassiek, Marketing på Villa Paradiso Oslo Sentrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020
Google-oversetting

Grazie mille!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (77)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 77 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2020

Vi var på familietur til Oslo og ønsket en plass som passet godt med barn. Vi var heldig fikk bord med en gang utendørs uten å ha bestilt. Deilig med varmelamper. Vi hadde tre ulike pizzaer alle tre smakte fantastisk.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, EfkStavanger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
243cassiek, Marketing på Villa Paradiso Oslo Sentrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020
Google-oversetting

Grazie mille! :D

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Spiste middag med familie.
Veldig god smakfull mat og hyggelig personalet.
Fikk barnestol og aktivitet pose mens barna venter på mat.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, VerHrab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Ville ha god italiensk pizza og tok en drop-in på Villa i sentrum.Ledig bord i annen etasje og veldig hyggelig betjening tok oss imot.Fikk drikke raskt og maten kom også i passe tempo.Pizza i toppklasse med sprø skorpe og passelig med fyll.Eneste lille som trekker ned er at mozzarella er litt lite stekt og midten på pizza litt bløt.Men absolutt verdt besøket for et hyggelig pizzamåltid i sentrum.

Dato for besøk: juli 2020
4  Takk, Aramne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mars 2020 via mobile enheter

Vi hadde forhåndsbestilt bord til kl 1800 en lørdag, for å feire 20-årsdagen til et barnebarn. Til sammen var det fem personer av oss. Tydelig lurt å ha booket bord, for restauranten var stapp full. Hyggelig betjening anviste bord, og svarte raskt og profesjonelt på våre spørsmål. Alle gikk for pizza av ulike slag. Ingen grunn til engstelse for lang venting. Alt virket velorganisert , og maten kom forbausende raskt.Alle i selskapet var meget godt fornøyd med sine respektive valg. Velsmakende , og ferske råvarer . Dessert av ulike valg var også vellykket. Farmor påsto at det var den beste tiramisu hun hadde smakt ,og det sier ikke så rent lite!!! Og meget gledelig: Pris på kvalitetsvin var overraskende lav. Her har alle restauranter som bruker 4-5 gangen på innkjøpspris noe å lære. Hyggelig betjening, velorganisert ,god mat. En meget vellykket aften. Villa Paradiso på Grynerløkka anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, ottovl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
T7335QCAC, Daglig leder på Villa Paradiso Oslo Sentrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mars 2020

Takk Otto,

Veldig hyggelig å høre at du var så fornøyd! Er det vi jobber hardt for hver eneste dag.

Håper å se deg igjen ved en annen anledning i fremtiden.

Mvh
Villa Paradiso

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Villa Paradiso Oslo Sentrum, så også på

 

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din