Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Suppe pizza”
Anmeldelse av Villa Paradiso Oslo Sentrum - STENGT

Villa Paradiso Oslo Sentrum
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 7 - USD 31
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Velkommen til en autentisk italiensk restaurant med vedfyrt pizzaovn. Vi serverer deg den autentiske, napolitanske pizzaen, med myk bunn og boblete brem, i tillegg til et hav av delikate retter med smaker fra Middelhavsområdet. Nyt snacks og noe godt i glasset i Bar Bellini, før du tar turen opp til à la carte avdelingen i 2. etasje, der du kan se pizzaioloene gjøre sine pizzakunster. Benvenuto!
Anmeldt 28. juli 2020

Pizzabunn som sikkert var fin rett ut av ovnen, men som med minst 1dl fett/væske annsamlet i en pytt i midten, ikke står helt til forventingene. Asjettene er også alt for små og med en høy kant. Dette gjør at asjetten vipper når man deler pizzaen og at all væsken samles i bunnen. Ellers virket råvarene å være av god kvalitet.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, PouOu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (77)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 77 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Vi var innom på lunsj og var fornøyde med både pizza og service! Hyggelige ansatte og god pizza. Fyllet var kanskje litt «vått» men smaken av både fyll og bunn var kjempegod.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 767vanjah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
243cassiek, Marketing på Villa Paradiso Oslo Sentrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020
Google-oversetting

Grazie mille!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Vi var på familietur til Oslo og ønsket en plass som passet godt med barn. Vi var heldig fikk bord med en gang utendørs uten å ha bestilt. Deilig med varmelamper. Vi hadde tre ulike pizzaer alle tre smakte fantastisk.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, EfkStavanger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
243cassiek, Marketing på Villa Paradiso Oslo Sentrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020
Google-oversetting

Grazie mille! :D

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Spiste middag med familie.
Veldig god smakfull mat og hyggelig personalet.
Fikk barnestol og aktivitet pose mens barna venter på mat.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, VerHrab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Ville ha god italiensk pizza og tok en drop-in på Villa i sentrum.Ledig bord i annen etasje og veldig hyggelig betjening tok oss imot.Fikk drikke raskt og maten kom også i passe tempo.Pizza i toppklasse med sprø skorpe og passelig med fyll.Eneste lille som trekker ned er at mozzarella er litt lite stekt og midten på pizza litt bløt.Men absolutt verdt besøket for et hyggelig pizzamåltid i sentrum.

Dato for besøk: juli 2020
4  Takk, Aramne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Villa Paradiso Oslo Sentrum, så også på

 

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din